pátek 13. ledna 2017

Teploměr do bazénu digitální

Pokud byste teploměr rádi měli na jednom místě, můžete ho upevnit pomocí šňůrky z umělého vlákna. Nebaví vás fádní a nudné tvary teploměry? Objednejte si teploměr s plovákem zvířecího motivu ve tvaru želvičky, kachničky, zlaté rybky nebo velryby a oživte hladinu vašeho bazénu.


Bezdrátový digitální teploměr do bazénu. Bazénový teploměr neplovoucí modrý.

Atraktivní vzhle výborná čitelnost i relativně dobrá přesnost měření činí z této neprofesionální osobní meteostanice výrobek odpovídající ceně. Teploměr digitální do bazénu. Některé typy plavou na vodní hladině stejně jako rtuťové, jiné se vody v bazénu nemusí ani dotknout. Pomocí digitálního teploměru můžete měřit teplot.


Digitální plovoucí teploměr do bazénu. FUN ve stříbrné barvě je vhodný pro rychlé zjištění hodnot ve vaší domácnosti. Díky tomuto jednoduchému přístroji budete okamžitě vědět, zda je doma potřeba vyvětrat nebo naopak přitopit.


Přepínání mezi interní a externí teplotou je prováděno posuvným přepínačem na čelní straně teploměru.

Součástí je šňůrka pro uchycení. Ceny plovoucích teploměrů do bazénu. Plovoucí teploměr do bazénu s klasickou stupnicí patří mezi cenově nejdostupnější řešení, které ovšem splňuje vše podstatné, co od bazénového teploměru očekáváte. Upřímně, jakékoliv funkce navíc jsou vesměs zbytečné a jen cenu zvyšují. Obyčejný plovoucí teploměr.


V nabídce máme i neplovoucí teploměry nebo tepoloměry s motivy zvířátek. OBVYKLÁ DOBA EXPEDICE : 1-DNY. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Přesný teploměr s magnetickým upevněním sleduje teplotu v chladničce nebo mrazničce a zajišťuje perfektní skladování potravin a optimální spotřebu energie.


Při správném nastavení teploty totiž zůstanou potraviny déle čerstvé a vy se vyhnete příliš. Plovoucí teploměr , který pracuje s přesností digitálního přístroje, ale zároveň vás nebude stát téměř žádné peníze za dodávanou energii. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Můžete si vybrat z široké nabídky plovoucích teploměrů, ať už samotných nebo s plováky ve tvaru veselých zvířátek.


Některé typy teploměrů jsou vybaveny provázkem ke snadnému upevnění teploměru na schůdky. Z důvodu celostátní karantény je naše kamenná prodejna až do odvolání uzavřena.

Měření se provádí 10cm pod hladinou vody. Prodejna nyní funguje pouze jako výdejní místo pro osobní odběr zboží, a to pouze pro zákazníky s již dopředu zaplaceným zbožím. Potřebujete kalibrované teploměry? V naší nabídce nalezne mnoho typů teploměrů s kalibrací a kalibračním listem. Přesný digitální teploměr nabízí dlouhou životnost, vysokou čitelnost a snadné ovládání.


Nepropásněte žádnou slevu. Rozsahem měření - 50°C. Solární článek dobíjí vnitřní baterii, takže není potřeba myslet na její výměnu. Průměr teploměru je cm. Solární bazénový teploměr Jednoduše jej vložíte do bazénu a přichytíte šňůrkou k okraji, a pak již můžete pohodlně zjistit teplotu vody, aniž byste museli sahat do vody.


Nabízíme široký sortiment bazénů, bazénové techniky a příslušenství! Vyberte si z naší nabídky kvalitních výrobků za výborné ceny! Dostupnost: Skladem Doru. Pořiďte si jednoduchý teploměr v venkovním čidlem. Když chcete mít přehled.


Vybírejte si Vodní teploměry podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky