čtvrtek 5. ledna 2017

Stavební dřevo bazar

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Vítejte na našich stránkách Srdečně Vás vítáme na stránce STAVEBNÍ BAZAR IVO CICHRA a pevně věříme, že splníme všechna Vaše stavební přání a představy.

Vše okolo stavby u nás naleznete v našem areálu, který se nachází ve Velkých Pavlovicích na ulici Nádražní 21. Nabízíme širokou škálu materiálů, nářadí i pracovních pomůcek. Použité stavební stroje prodáváme v mnoha kategoriích (např. vibrační desky, pracovní plošiny, minibagry, nakladače, …). Bazar online, inzerce zdarma. Stavební materiál, stavebnictví.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Ondřejově (Jiří Vycpálek) - nabízí široký sortiment dřevařských materiálů: řezivo stavební a truhlářské, deskový materiál, plotovky, palubky, terasy, fasády a další doplňkové sortimenty jako jsou: olejové lazury OSMO, lazury LUXOL, štětce, ruční nářadí, spojovací materiál. Kupujte výhodně a levně. Popis: Prodám levně stavební řezivo,fošny,prkna. Najdete nás ve vesnici Černý Vůl, Okres Praha-západ v areálu benzinové pumpy PAPOIL.


Nabízíme smrkové stavební řezivo a to stavební prkna šířkově tříděná i prkna šířkové netříděná, fošny, hranoly, krovovinu i kompletní krovy, palubky obkladové, palubky podlahové i palubky fasádní, sušená hoblovaná. Chceš rychle a levně nakoupit či prodat stavební materiál? Na našem stavebním bazaru, kde najdeš vše, co potřebuješ pro stavbu domu i rekonstrukci bytu. Během pár sekund také můžeš na náš stavební bazar vložit vlastní inzerát zdarma. To celé bez nutnosti registrace.


Nákup stavebního dřeva bez rizika - dní na vrácení. Smrk, borovice, modřín. Vhodné na plotové plaňky, sloupky, pergoly nebo zahradní domek. Palubky s perem a drážkou. Stroje - Stipacka na dřevo bazar.


Na úvod Novinky Reklama Poptávka ZDARMA Kontakt Přihlášení.

Uživatelské jméno: Heslo: Registrace Moje inzeráty. V naší široké nabídce naleznete použité a repasované válce, bagry, vibrační pěchy, plošiny, lešení a další stavební techniku včetně příslušenství. Okno 70x1POUZE OSOBNI ODBER ! Připravujeme obsah vaší stránky. Vyčkejte, prosím, dokud se stránka nenačte. Prodám dřevěné Brikety : oblíbené brikety jsou vyráběny bez jakýchkoliv příměsí a pojiv.


Díky své vysoké výhřevnosti a době hoření jsou vhodné k topení v krbových kamnech, krbech, i kotlích na dřevo. Dřevo bazar NaplánujSvatbu. Palivové dřevo , brikety na topení. Prodám větší množství vyschlého, let uskladněného stavebního dřeva ( fošny, trámy, prkna).


Prkna jsou použitá, ale v perfektn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky