středa 18. ledna 2017

Kdo vydává prohlášení o shodě

Kdo vydává prohlášení o shodě ? Všeobecná online poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata. Nicoll Česká republika, s. Prohlášení o shodě Prohlášení o shodě je dokument, který vydává výrobce, nebo dovozce. Potvrzuje tím, že výrobek, který uvádí na trh, odpovídá předepsaným technickým požadavkům. V současné době rozlišujeme dva způsoby ověřování a prohlašování shody: 1.

Ahoj Evo, na tvoji otázku neumím přesně odpovědět. Obecně vydává prohlášení o shodě ten, kdo uvádí poprvé výrobek na trh (úplatně nebo bezúplatně) - viz. Jak je to přesně se zplnomocněnými zástupci z hlediska legislativy nevím. Dříve, než uvedete svůj výrobek na trh, musí splňovat technické požadavky. V návaznosti na zákon č. Toto prohlášení o shodě se vydává na výhradní odpovědnost výrobce.


ES prohlášení o shodě. PROHLÁŠENÍ O SHODĚ podle § zákona č. Vysvětlení CE- prohlášení o shodě CE- prohlášení je vyžadováno pro jakýkoli přístroj uvedený do provozu v kterémkoli členském státě Evropské unie, ať už dovážený nebo vyráběný v Evropské unii, tím, kdo dává zařízení na trh.

Prohlášení by mělo být podepsáno odpovědnou osobou v místě vstupu do Evropské. Podepsáno za výrobce a jeho jméneIng. Petr Lorenc, manažer jakosti (jméno a funkce) V Brandýse nad Labem dne 1. Obchodní jméno: JABLOTRON ALARMS a. Kzískání označení CE musíte předložit kompletní technickou dokumentaci prokazující, ževáš výrobek splňuje všechny požadavky EU. Vydává jej výrobce, nebo oprávněná osoba s trvalým sídlem v zemích EU.


Jménem výrobce podepsal Ozorák Iván, Vevöszolgálati vezetö The performance of the product referring to paragraph and correspond to the declared performance at paragraph 9. To prohlášení vydává sám výrobce. Představte si, že existují i výrobky, které mají prohlášení o shodě. Evropě otestovat, protože na ně neexistuje zkušebna. Kdo předkládá prohlášení o shodě ? Prosím o názor: Cituji: Kupující bere na vědomí, že na součásti charakteru síťový přívo spínač (přepínač, vypínač) termostat a pojistka je výrobce v případě jejich přímého prodeje v maloobchodní síti povinen na základě zákona č. EU prohlášení o shodě a umístí na výrobek označení CE a. Vyhlásenie o zhode Toto vyhlásenie o zhode sa vydáva na výlučnú zodpovednosť výrobcu Predmet vyhlásenia: Vyššie uvedené ☑ ☑ Odkazy na príslušné použité harmonizované normy vrátane dátumu normy alebo odkazov na iné technické špecifikácie vrátane dátumu špecifikácie, v súvislosti s ktorým sa potvrdzuje potvrdenie.


Vlastnosti uvedeného jsou ve shodě se souborem deklarovaných vlastností. Ondřej Niedoba – jednatel společnosti V Mostech u Jablunkova Dne 1. Předmět prohlášení : zahradní sloupky 5. Níže popsaný předmět prohlášení je ve shodě se zákonem č. Dokumenty prokazující shodu jednotlivých produktů s příslušnými platnými normami.

Výrobky neobsahují nebezpečné látky, jsou ve shodě s nařízením REACH č. Za výrobce: V Olomouci 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky