středa 25. ledna 2017

Dekantační nádoba na med

Stáčecí nádoba kg - plast kohout - SB. Vhodná zejména k okamžitému pastování a pak stočení do sklenic pomocí výpusti. V případě, že chcete na toto zboží žádat o dota.


Tieto súbory cookie sú nevyhnutné pre fungovanie webových stránok a nie je možné ich vypnúť v našich systémoch. Zvyčajne sa nastavujú iba ako reakcia na akcie, ktoré ste urobili, ktoré predstavujú žiadosť o poskytnutie služieb, ako napríklad nastavenie vašich osobných preferencií, prihlásenie alebo vyplnenie formulárov. Slouží jako průtokový cedník.

Medomet slúži k oddeľovaniu medu z plástov. Z medometu vytéká med do většího prostoru před síty, pak skrze síta protéká do prostoru menšího a horní klapkou odtéká čistý med do nádoby. Výhodou této nádoby je, že nečistoty se zachytávají v horní části sít a spodkem neustále může med protékat.


Ventil je na nožový spôsob - to znamená, že sa s ním veľmi jednoducho dávkuje med do pohárov. Po uzatvorení ventilu med prestane úplne vytekať, teda nie je potrebné čakať na odkvapkanie. Nádoba má ventil z antikoróznej ocele (nerez).


Nádoby a obaly na med - Komplexní služby pro včelaře. Výkup vosku a voští, prodej veškerých včelařských potřeb, prodej hrubého cukru, sklenic, medoviny a včelích produktů.

Uskladnite si ptoraviny tak ako sa patrí! Vám chýba dóza na čaj, dóza na kávu, dóza na cukrovinky či sušienky, na FAVI nájdete širokú ponuku potravinových dóz v rôznych veľkostiach a tvaroch. V kategorii, naleznete všechny druhy nádob pro zpracování a uchování medu, jako jsou sklenice, kbelíky, nebo stáčecí nádoby na med. Vážení zákazníci, náš e-shop funguje bez omezení a nadále děláme maxim, aby Vaše objednávka Vám byla doručena co v nejkratším čase. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je dôležité, aby stáčacie nádoba na med splňovala prísne hygienické normy - tak sa.


Plastová nádoba na med slovensko. Kvalitní stáčecí nádoba z nerezu na med s plastovým střižným kohoutem a nerezovým víkem. Obsah nádoby je litrů medu. Materiál - komplet antikorozní ocel ( nerez ). Dekantační nádoba slouží pro.


Je možné vyrobiť aj v iných farbách. Nádoby, v nichž chceme uskladňovat med , musí splňovat standardní hygienické normy. V naší nabídce najdete tyto produkty v nejvyšší kvalitě za velmi přijatelné ceny.


Stáčacie nádoba je užitočnou pomôckou pri stáčaní medu, ku kterému sa raz dostane každý včelár.

Kvalitní bílá plastová nádoba na med s víkem a výpustí pro snadnou práci s medem. Vyrobená z prvotriedneho porcelánu, naberačka z odolného bukového dreva. Vynikajúca pre uloženie medu a jeho šýlové podávanie, objem l (cca 8g). Plnící nádoba navíc díky střihovému ventilu umožňuje plnění medu do sklenic bez zbytečné ztráty medu odkapáváním.


Chutná Vám med , ale nemáte ho kde skladovat? Krásným dárkem pro každého včelaře nebo milovníka medu je tato elegantní porcelánová nádoba na med. Bílá nádoba má tvar včelího úlu a jsou na ni vyobrazeny pilné včelky. K nádobě máte k dispozici také dřevěnou naběračku na med s porcelánovým srdíčkem na konci. Jelikož je nádoba z plastu, který odolává teplotám kolem 1stupňů Celsia, je možné použití do ztekucovacích.


Obaly a nádoby na med K udržaniu správnej kvality medu je nutné med správne skladovat. V tejto kategórii nájdete bežné včelárske potreby určenej k uskladňovanie medu či manipuláciu s týmto hodnotným včelím produktom. V tomto případě tuto nádobu můžeme použít i jako nádobu stáčecí.


Spěchem a prudkým zacházením s láhví byste rozvířili sedimenty, jež se mohou dostat do karafy, čímž by dekantace přišla vniveč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky