pondělí 9. ledna 2017

Protierozní sítě

Protierozní sítě JUTENON. Při osazování nových staveb do terénu vznikají strmé svahy a meze. Dřívější preferované hledisko na co nejrychlejší začlenění stavby do okolí je dnes nahrazováno snahou o co nejmenší zábor okolních pozemků.


Tyto sítě a rohože jsou vyráběny z přírodních kokosových vláken, juty a slámy. Mezi užitečné nástroje, zabezpečující protierozní ochranu půdy, patří protierozní rohože, geobuňky, sítě a kokosové válce.

Tyto výrobky působí povrchově nebo podpovrchově. O podpovrchové ochraně mluvíme v případě, když jsou výrobky zahrnuty vrstvou zeminy. Cílem použití protierozních georohoží TENAX MULTIMAT a přírodních protierozních sítí M-NET ENV Ije zamezit resp. Jutové nebo kokosové protierozní sítě jsou především určeny k rychlému začlenění pozemních i zahradních úprav kolem novostaveb nebo při budování zahrady.


Zabraňují splavování čerstvě zaseté vegetace a. Nabízíme protierozní a splach zachytávající kokosové válce. Kokosové válce využíváme ke zpevnění břehů, které jsou ohrožny erozí a pro nově vybudované nebo narušené svahy, kde hrozí splach zeminy. Rozměry najdete v sekci výrobky.

Rozložitelné přírodní protierozní sítě (v rámci evropské patřící do kategorie NECM - natural erosion control mats) jsou posledních letech stále oblíbenější. Nejčastěji jsou vyrobené z kokosových nebo jutových vláken. Poskytují po své instalaci podporu růstu zeleně na strmých svazích, po čase se působením. Lehké a pevné plastové sítě pro ochranu trávníku proti krtkům.


Lze je využít i jako pletivo pro drůbeží výběhy (ochrana proti dravcům). Přírodní protierozní sítě. Jutenon EC je přírodní jutová či kokosová protierozní síť. PŘÍRODNÍ PROTIEROZNÍ SÍTĚ. Jako protierozní ochrana mohou sloužit výrobky pro dočasnou ochranu strmých svahů z přírodních materiálů, jako je kokos nebo juta.


Důvody pro použití protierozních matrací 2. Materiály používané jako protierozní ochrana 2. Výhody geosyntetických protierozních matrací 2. Principy a zohledňované faktory při návrhu 2. Instalační zásady pro protierozní matrace 2. Vítejte v internetovém obchodě firmy JUTA a. Jsme rádi, že jste se rozhodli využít pohodlného nákupu produktů v našem e-shopu. Současně doufáme, že s kvalitou i cenou našich výrobků budete spokojeni.

Umožňují překlenout období od dokončení stavby do. Vás spustili nový e-shop s geosyntetiky! Doufáme, že Vám naše nabídka produktů ulehčí práci a ušetří finance. Pletiva a sítě ) Hodnocení produktu:.


Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Tedy tam, kde si půdní podmínky vyžadují okamžitou ochranu před erozí, ještě před vznikem vegetačního krytu. Velmi účelné je využívat sítě cestních příkopů jako záchytných příkopů s protierozní funkcí. Cestní síť tvoří kostru pozemkových úprav, je však také spolu s přirozenými a umělými toky hlavním regulátorem povrchového odtoku. Terasy v podkapitole Technická protierozní opatření.


Místo mulčování lze využít k pokryvu půdy a její ochraně před nepříznivými meteorologickými vlivy také síťoviny, textilie, rohože z umělých či přírodních. Síť na zpevnění svahu ECJ 500. Sítě na zpevnění svahu. Síť pomáhá i při zakořeňování rostlin. Kokosové a jutové sítě , rohože, válce, textilie v protierozní ochraně a zpevňování svahů 21.


Přirozenému procesu eroze jsou každodenně vystaveny všechny svahy bez rozdílů, zejména pak svahy budované lidskou činností a to jak v oblasti zahradnictví, krajinářství a správy veřejné zeleně, tak v oblasti dopravní infrastruktury. PDF dokument ke stažení zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky