pátek 6. ledna 2017

Cylindrické vložky s knoflíkem

Bezpečnostní cylindrické vložky s knoflíkem. Cylindrické vložky s knoflíkem umožňují poněkud komfortnější, pohodlnější a snazší odemykání. Knoflík je umístěn na jedné straně cylindrické vložky, a proto je nutné při nákupu uvést, zda má být na delší či kratší straně vložky, pokud se tedy jejich délky liší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

V našem e-shopu si můžete vybírat ze základních, ale také nejpoužívanějších stavebních, bezpečnostních a cylindrických vložek od firmy Evva a Wilka. Vyrábí se v různých rozměrech a profilech až po 4. Cylindrická vložka s knoflíkem je stejná jako klascká bezpečnostní vložka jen pro komfort uživatele je na stranu, která je uvniř objektu a nemusí být proto zabezpečená žádnými. Potřebujete vyměnit cylindrickou vložku a nevíte, jak na to?


Podívejte se na podrobný návod. Do poznámky v objednávce prosím uveďte na které straně má být umístěn otočný knoflík. Standardní sériové balení obsahuje: kus cylindrické vložky daného rozměru, kusy klíčů, fixační šroub.


Balení obsahuje: Cylindrickou vložku, šroub s metrickým závitem, x klíč Při objednání méně jak kusů.

Zamykací cylindrické vložky. Certifikované bezpečnostní vložky ve 3. Vložky se zubovými i důlkovými klíči. TOKOZ PRO 3bezpečnostní cylindrická vložka s KNOFLÍKEM máme skladem k okamžitému dodání.


Profilové oboustranné cylindrické vložky , půlvložky a vložky s otočným knoflíkem s certifikátem VdS. Porovnejte ceny , zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Při výběru vhodné cylindrické zámkové vložky je především nutné si. Pro domovní dveře je ideálním řešením.


Jakou vybrat cylindrickou vložku a jak ji vyměnit - FOTONÁVOD. Jan Hrnčíř ze společnosti ASSA ABLOY, která v Čechách vyrábí i známou českou značku FAB. U knoflíkové vložky je knoflík na vnitřní straně. Závora úplná (5) se otočí, vloží zpět do skříňky (6) s. Vybírejte z bohatého sortimentu CYLINDRICKÉ VLOŽKY za nejlepší ceny!


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Richter Czech, ABUS, FAB a dalších. EVVA bezpečnostní cylindrická vložka ICS s knoflíkem (RC 4) - unikátní bezpečnostní vložka s knoflíkem v bezpečnostní třídě s oboustranným klíčem a falešnými zářezy proti vyplanžetování.


Vložka cylindrická bezpečnostní s knoflíkem FAB 2RSD Ms, různé délky Nezapomeňte si vybrat nahoře potřebnou délku vložky.

Kč s DPH - nutno uvézt do poznámky k objednávce ! Vyberte si u nás z cylindrických vložek jednostranných i oboustranných. Dále nabízíme vložky s knoflíkem , vložky do vrchních. NI disponuje vysokou ochranou proti odvrtání pomocí prvků z kalené oceli (5× kolík, 3× kulička, stavítko).


Ochrana proti vyhmatání a bumpingu. Pro správný výběr cylindrické vložky je nejdůležitější, do jakých dveří bude vložka instalována a jakou hodnotu dveře zabezpečují. Vchodové dveře do RD či bytu vyžadují určitě vyšší ochranu než garáž či plotová branka.


Současně by úroveň zabezpečení měla odpovídat i požadavkům pojišťovny. K uzamykání dveří jsou nejpoužívanější cylindrické vložky. Jsou určeny pro různé tloušťky dveří a mají charakteristický standardní profil tělesa.


Jsou vyráběny s různým profilem klíčového otvoru, v různých délkách a také v různém stupni odolnosti proti násilným způsobům překonávání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky