středa 19. dubna 2017

Autopotahy přední

Autopotahy přední

Autopotahy sedadla TRIKO přední 2ks červený. Kč (1EUR) Potahy sedadel na celé vozidlo dílů - PO. V místě airbagu je na potahu speciální zdvojený šev, který se při vystřelení airbagu roztrhne. Vnitřní strana autopotahů je opatřena měkkým molitanem, který zabraňuje klouzání. Univerzální autopotahy na Alza.


Autopotahy přední

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Proto jsme pro vás zde připravili nabídku kompletního sortimentu autopotahů které na trhu naleznete.


Můžete si vybrat potahy podle druhů, máme zde sady p. Zabrání otlakům na jejich jemné kůži v oblasti krku a obličeje. Některé potahy na bezpečnostní pásy jsou navržené na motivy pohádkových postaviček s tím, že o hlavu postavičky si vaše dítě může pohodlně opřít. V nabídce také obyčejná autotrika a podsedáky.


Kvalitní autopotahy na míru. Vyrábíme kvalitní, přesné autopotahy pro daný typ auta, takže autopotahy , které Vám dodáme se nebudou nijak krčit nebo klouzat a nebudou bránit v použivání příslušenství sedadel Vašeho auta jako třeba odkládacích kapes nebo stolků v předních opěradlech. Pokud váš vůz není vybaven bočními airbagy, dají se na ně autopotahy bez.


Přední autopotahy Ares L (EXTRA) jsou složeny ze dílů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Autopotahy přední

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pro zachování původního vzhledu sedadla a příjemného pocitu z jízdy jsou vhodné naše autopotahy. Potah sedadla TRIKO SOFT přední 1ks černý 1Kč. Přesně šité autopotahy. Potahy do auta v nabídce obchodu EshopAutodoplňky.


Více než čtvrtstoletí dodáváme značkové autodoplňky a autopříslušenství pro motoristy. Levné autopotahy vhodné i na boční airbag. Veškěré autopotahy za nejepší ceny. A utopotahy na míru také v naší nabídce.


Automega vyrábí a dodává autopotahy univerzální i autopotahy na míru z kvalitních čalouníckých látek. Sada potahů na celé auto. Nahraďte svoje staré autopotahy novými kvalitními autotriky. Jednoduše je upevníte pomocí gumiček a necháte dělat svou práci. Tílka na sedačky jsou odlišné jejich moderním vzhledem a neúplném pokrytí celé sedačky.


Chcete-li i tak potáhnout opěrku, můžete. Naše autopotahy se vyrábí ručně z nejkvalitnější alcantary a mají certifikát jakosti EAC. Nabídka širokého sortimentu autopotahů pro všechna osobní a užitková vozidla. Máme autopotahy pro řidiče, spolujezdce,dělená a nedělená zadní sedadla. Nabízíme i další autodoplňky: Vany do kufru, Autokoberce textilní a gumové, Kryty.


Autopotahy přední

Vyberajte si Autopoťahy podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky