středa 26. dubna 2017

Termostatické hlavice siemens

Hlavice funguje na principu kapalinového čidla, které při stoupající teplotě rozpíná kapalinu a tlačí na vlnovec, který uzavírá ventil. Při poklesu teploty je funkce obrácená - kapalina ztrácí objem a umožní otevření ventilu a proudění média v tělese. Výsledkem je konstantní pokojová teplota podle požadované hodnoty. Kapalinové čidlo reaguje na odchylky od požadované teploty, která je nastavena na termostatické hlavici.


Při stoupající pokojové teplotě se.

Musí se vyměnit jako celek. Termostatické hlavice řady RTN nevyžadují žádnou údržbu. Důležitou roli v zajištění útulného tepla pro domácnost hrají radiátory. O chodu a úspornosti těchto zařízení však rozhodují zejména termostatické hlavice , díky nimž je možné jejich činnost regulovat a uspořit tak velké množství energie. Siemens RTN termostatická hlavice - 28°C , Mx 5. Aby vše opravdu fungovalo, musí mít ventil i hlavice určité, přesně stanovené podmínky pro svou funkci.


Je vhodné dodat se vší vážností, že bez něj nikdy nesplní termostatické hlavice to, co.

Vyberajte si Hlavice pre radiátory podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. SIEMENS RTN 51G termostatická hlavice. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Nabídka regulace vytápění značek Siemens a Honeywell, prostorové termostaty, ekvitermní regulace, termostatické ventily, čidla CO Regulacevytapeni. Danfoss, FIBARO, Elektrobock a dalších.


Get Siemens Spare Parts. Stock and Ready to Ship. Products at Low Prices. Options to Fit Your Needs. Ceník výrobků Siemens Technologie budov Popis Provedení Objednací číslo Cena v Kč bez DPH Rabatová skupina Katalogový list Tělesa termostatických ventilů VDN.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny,. Připojení na ventil pomocí převlečné matice M30x5.

Hlavice je opatřena čísly, které odpovídají teplotám dle následující tabulky. Pro přímou montáž lze použít pouze termostatické hlavice s připojovacím závitem. Naše cena: 2Kč (s DPH) 2Kč (bez DPH) Uvedené ceny platí pro objednávky z. Možnost vymezení regulačního rozsahu pomocí dvou posuvných zarážek. Rozsah jmenovitých teplot 8-28°C.


Ochrana proti zamrznutí. Pomocí termostatické hlavice. U hlavice RTNdošlo k výraznější změně vzhledu a měla by se stát úspěšným pokračovatelem předcházejících modelů. Za zmínku stojí fakt, že povrch hlavice je hladký a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky