úterý 25. dubna 2017

Čištění bytu ozonem

Dezinfekce a dezodorizace bytu. Nejšetrnější a přitom nejefektivnější forma dezinfekce a dezodorizace je ozónovým. Odstraníme zápach, plíseň nebo desinfikujeme klimatizaci vašeho vozu. CO dělat když selže nátěr proti plísni, čistička vzduchu nebo pohlcovač zápachu?


Opravdu vás zbavíme zápachu, virů a bakterií včetně plísní, je potřeba využít naší službu čištění ozonem , při které budeme aplikovat ozon přímo u vás a tam kde například vznikl problém zatuchlého zápachu.

Během pobývání uvnitř našich domovů se v bytě usazují nejrůznější škodlivé látky, bakterie a viry, které nemají zrovna pozitivní vliv na náš organismus. Co ale pozitivní vliv má, a dokonce vás i zbaví zatuchlého vzduchu, je čištění ozonem. Desinfekce ozonem má velmi kladný vliv na náš organismus. Nová metoda čištění matrací ozonem. Služba čištění ozonem slouží k odstranění zápachu, desinfekci a odstranění plísní.


Ozone je moderní a šetrný postup, jak. Ozón je nestabilní formou kyslíku, a proto musí být připravován přímo na místě.

Neexistuje žádný virus ani bakterie, které by ozonu dokázaly odolat. Během čištění ozonem nesmějí být v místnostech přítomni lidé, živá zvířata ani rostliny. Po ozonovaní se doporučuje vyvětrat, koncentrace ozonu klesne na bezpečnou hodnotu do minut. Provádíme i přesná měření koncentrace ozonu pomocí přenosného detektoru O3. Ozónové čištění klimatizace je žhavá novinka v oboru dezinfekce vašeho vozidla.


Vyčistí nejen klimatizaci, ale dezinfikuje celý interiér vozu a odstraňuje zápach (deodorizace). Ozón patří mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidlo a jeho účinnost je známá z mnoha oborů. Postup dezinfekce prostoru: Přijedeme k Vám a během minut nainstalujeme generátor ozonu, zapneme a odjedeme. Ozon je všude kolem nás jako nedílná součást zemské atmosféry – nejen jako ozonová vrstva.


Dýcháme ho celý život, aniž by nám jakkoli překážel. Přesto na internetu můžeme narazit na články varující před ozonem vytvářeným čističkami vzduchu. Je rozdíl, protože né každá firma s ozonem to dělá správně jak by měla a potom je výsledek jasný. Já mám všechny auta čištěné už podruhé. Kč a po pár týdnech stejný smrady!


Ozon je mnohonásobně účinnější při dezinfekci než chlor nebo jiné dezinfekční prostředky.

Když přijde do kontaktu s jakýmkoli mikroorganismem, jako jsou viry, bakterie apod. Max dvě hodiny po aplikaci lze prostory používat. Při dezinfekci se nepoužívá žádná chemie. Quavas – dezinfekce ozónem.


Vážení zákazníci, v návaznosti na aktuální situaci vám nabízíme nejúčinnější a ekologickou metodu zaručené likvidace virů a bakterií ozonem. Tato metoda se používá k odstranění pachů, plísní a choroboplodných zárodků, dopravní podniky ji používají k desinfekci tramvají, autobusů a jiných dopravních prostředků. Pro pohyb v prostorách se zbytkovým ozonem – než dojde k úplnému vyvětrání je pracovník vybaven respirátorem-filtrační polomaskou. Použití OZBAGU – čištění drobných věcí. UV se používá k dezinfekci bakterií, virů, plísní, řas a dalších mikroorganismů, které se množí a rostou.


UV dezinfekční technologie ničí DNA mikroorganismů, které usmrtí a nemohou dále růst. Používá se v různých aplikacích, jako je čištění potravin, vzduchu a vody. Po dostatečném nasycení ozonem je možné vodu použít k danému účelu.


Všechny generátory se umí automaticky po 1-minutách vypnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky