úterý 4. dubna 2017

Anionove tampony

Anionove tampony

Anionové vložky a tampony Gentle Day nedráždí pokožku a nevyvolávají žádné alergické reakce. Jsou vyrobeny bez použití chloru a jejich pH je neutrální k pokožce. V nenápadném pásku uvnitř vložky Gentle Day se nachází anion , který působením vlhka, tepla a tření vytváří infračervené vlny. Aniónové vložky hygienické, intimky BIOINTIMO 20ks. Slipové hygienické aniónové vložky nemajú vysoko absorbčnú vrstvu, preto sú určené na dni mimo menštruačného cyklu na účinnú prevenciu, na podporu liečby, pocit čistoty a sviežosti v intímnej hygiene.


Anionove tampony

Vložky a tampony Gentle Day nedráždí pokožku a nevyvolávají žádné alergické reakce. Jejich jemný povrch je uzpůsoben pro každodenní použití a zajišťují pohodlí nejen během menstruačních dní. Zabudni na mykózy, zápaly, podráždenia. Eshop s produktami dámskej intímnej hygieny značky Gentle Day. Ekologické antibakteriální anionové vložky, které eliminují zápach.


Při výrobě nebyl použit chlor. Vložky mají v sobě umístěn patentovaný aktivní anionový a FAR-IR biočip. Tyto vložky jsou na první pohled klasické jednorázové vložky. Mají ale kromě běžných savých vlastností i něco navíc - pozitivní vliv na naše zdraví díky kouzelnému zelenému proužku - jedná se o turmalínové jádro, které uvolňuje anionty a dlouhovlnné infračervené záření. Prečo sú aniónové vložky iné, lepšie ako bežné vložky?


Pôsobia antibakteriálne, proti plesní a mykóze. Majú dostatočne veľkú aniónovú vrstvu, sú hemolytické (rýchlo odvedú a rozkladajú červené krvinky do vnútra vložiek, kde sa menia na bezpečný a nezapáchajúci gél) pôsobia antibakteriálne, odstraňujú zápaly a nepríjemný zápach, zlepšujú vnútornú. Ako som zacala pouzivat Anionove vlozky, tak mavam - 4dni slabucke krvacanie,ziadne bolesti, pouzijem podstatne menej vloziek a hlavne v lete, ked som mimo dmu dlksie a nemam moznost sa prebalit, tak nesmrdim a nemam zapareniny od gumenych vloziek. Ale vy se nemusíte vát, protože tampony Gentle Day nejsou chemicky ošetřované a jsou vyrobené ze 1 organické bavlny, jejich používáním se tedy nevystavujete škodlivým chemikáliím, předcházíte nepříjemnému podráždění a alergiím.


Kromě toho zamezují vznik nepříjemných pachů. Dnešná MINIrecenzia bude možno o niečo netradičnejších produktoch ako obvykle, avšak pre nás ženy veľmi dôležitých. Jednorázové tampony jsou vyrobeny pouze z nebělené bio bavlny (včetně vyjímací šňůrky).


Anionove tampony

Bio bavlna absorbuje pozvolna a postupně pouze menstruační krev a pochvu tak zbytečně nezbavuje přirozeného, ochranného zvlhčení. Prokazatelně pozitivní účinky minimalizují výtoky, záněty, infekce a působí blahodárně na organismus ženy. Probiotické tampóny ELLEN Normal ks Probiotické tampóny ellen poskytujú bezpečnú, diskrétnu a hygienickú ochranu. Sada dvou kusů menstruačního kalíšku ze 1 lékařského silikonu. COVID-je ústredná téma všetkých krajín.


Vybrali sme pre vás výrobky ženskej hygieny, ktoré zabezpečujú pohodlné zdravé používanie. Značka Lunay ponúka vysoko hodnotené denné hygienické vložky ako aj nočné vložky na ktoré sa môžete spoľahnúť. Vyberáme hygienické potreby pre dámy, ktoré sú vyrobené len z prírodných materiálov, celkom bez chlóru a neobsahujú žiadne prídavné látky, parfumy alebo plasty. Trendom súčasných žien je snaha obmedziť kontakt so syntetickými materiálmi, škodlivými chemikáliami a parabénmi.


Anionove tampony

Ponúkame aj aniónové vložky, slipové. Far-ir ANIONOVÉ Hygienické vložky denní ks. Akciový balík Tampón Super Plus, predaj so zľavou , akcia na anionové vložky.


Balík intímnej hygieny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky