pátek 7. dubna 2017

Esbe vrg 131 návod

The valves are made of high-performing brass allowing use in heating and cooling installations. The valve is perfectly combined with ESBE actuators and controllers. Together with actuator series ESBE ARA6the VRG1valves are also easily automated and have extraordinary regulating accuracy thanks to the unique valve-to-actuator interface. For more advanced control functions, the ESBE controllers allows even more applications. ESBE VRG1valves are available in dimensions DN – with internal or.


ESBE VRG 1DN- DN 2 kvs připojení RP - nahrazuje MG 25-Kompaktní směšovací ventily řady VRG 1jsou vyrobeny z mosazi typu DZR s ochranou proti vyluhování zinku s možností použití pro aplikace jak topení a chlazení tak rozvody pitné vody.

Ventily ESBE v 3-cestném provedení jsou převážně zapojeny ve směšovací pozici. Dle potřeby mohou však také rozdělovat médium v daném místě aplikace, nebo realizo-vat přepínání média do dvou okruhů. Trojcestný směšovací ventil ESBE VRG 1je vyroben z mosazi typu DZR s ochranou proti vyluhování zinku.


Ventil je vybaven nastavovacím ručním kolečkem se stupnicí, které je navíc vybaveno koncovými dorazy. Akční rádius ventilu je max. Stupnice umístěná pod nastavovacím knoflíkem může být umístěna libovolně po.


Produkty firmy ESBE garantují nejvyšší kvalitu na trhu, prověřenou léty praxe a vývoje. ESBE je lídrem na trhu a určuje trendy světa vytápění a chlazení díky neustále inovaci a rozvoji. Celý náš sortiment výrobků je k nahlédnutí v našem katalogu ZDE.

Obrat společnosti ESBE dále rostl a téměř polovinu jejího obratu tvořily v sedmdesátých letech směšovací ventily, které se staly standartem odvětví. Firma ESBE postupně rozšiřovala svoje portfolio výrobků až do podoby, kterou známe dnes. ESBE - Ventily a servopohony nejvyšší švédské kvality. Inspirujte se v našem Rádci ESBE o všech možnostech aplikací a výběru produktů ESBE nebo nahlédněte do kompletního katalogu produktů ESBE. ESBE VRG1Internal Thread Mixing Valve DN- Kvs - Connection RP The VRG1are a range of compact low leakage 3-way mixing valves made of special brass alloy (DZR) allowing use in heating, cooling and tap water installations.


Items Faulty on Arrival. This web site uses cookies. We test returned items, and if a returned item is found not to be faulty by our technicians we will return the item to you, in this instance you will be liable for the return carriage. Esbe VRG1Háromjáratú keverőszelep DNkvs=6. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. ESBE Vám nabízí velice širokou škálu výrobků pro množství nejrůznějších aplikací vytápění, TV, klimatizací a dalších.


Volba optimálního produktu není vždy jednoduchá. S naším Rádcem ESBE máte možnost vždy vybrat ten nejvhodnější produkt díky různým typům zobrazených zapojení a aplikací. The redesigned VRG valve replaces the MG and G series of rotary valves providing additional operational. Mixing valve SerieS vrg1OperatiOn The ESBE series VRG1is a range of compact low leakage mixing valves made of special brass alloys allowing use in heating and cooling installations.


For easy manual operation the valves are equipped with non-slip kn.

ESBE 3-putni miješajući ventili namijenjeni su za ručno ili u kombinaciji s ESBE motorima i pogonima automatsko miješanje i preusmjeravanje. RP ESBEn VRG - ja VRB-venttiilisarjoissa on merkittäviä etuja: vuotojen vähäisyys, ihanteelliset säätöominaisuudet ja kestävä materiaali, DZRmessinki. ESBE CRA1regulátor konstantní teploty. Livrare prompta in toata tara. Széles körű felhasználás, fűtés, hűtés, ivóvíz és szellőzés technika területén.


Tekintse meg webáruházunk széles kínálatát. Kérje szakképzett kollégáink szaktanácsadását.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky