středa 12. dubna 2017

Ventilátor do auta na solární energii

Solární klimatizace ventilátor do auta na boční sklo. Nemáte v autě klimatizaci? Nebo byste chtěli aby bylo Vaše auto vyvětrané pokud někde pouze stojí bez zapnuté klimatizace? Tak tento produkt je přesně pro Vás, je totiž napájen pomocí vlastního solárn. Nastoupit do horkého auta nepatří k nejpříjemnějším zážitkům.


Slunce dokáže ohřát interiér vozidla až na stupňů Celsia, nebo vychladit až na stupňů, když solární střecha udržuje v chodu ventilátor.

Potřebnou energii vyrábějí solární články integrované do skleněného panelu střechy. Tento ventilátor na kšilt poháněný solární energií je ideálním pomocníkem do takovýchto dnů. Držák nápojů do auta a ventilátor do auta do větrací mřížky - skládací, 2v1.


Rainbow Fan Module: aktivní chladič pro zesilovače Rainbow iPaul. Chladící větrák je totiž poháněn pouze sluneční energií a spustí se. Díky tomuto solárnímu ventilátoru si můžete naplno užívat teplé letní dny bez zbytečného pocení.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. V zaparkovaných autech - odvádí horký vzduch z auta.

Nepoužívejte solární ventilátor na automobily bez horního rámu okna. Je léto, teploty stoupají velmi vysoko a Vám se by zrovna hodil nějaký větráček? Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Ventilátory do auta skladem.


COMPASS, MITCHELL, Carpoint a dalších. Také se Vám už stalo, že po návratu do auta se v něm kvůli vedru nemůžete ani nadechnout? Ne vždy s vám během veder podaří auto zaparkovat ve stínu. Okna zavíráte, a když se pak vrátíte do auta , nemůžete se v něm kvůli vedru ani nadechnout!


Funkční bez napájení vždy při svitu slunce na solární panel ventilátoru. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. DOPRAVA ZDARMA vysoko a Vám se by zrovna hodil nějaký větráček? Na možnosti umístění a montáže se podívejte ve fotogalerii. Využití: Fotovoltaický solární panel využijete od jara do podzimu.


Pouze v zimě, kdy sklon slunečních. Do úmorného vedra doporučujeme ventilátory do auta z naší nabídky. Naleznete u nás malé plastové nebo kovové na klipsu nebo přísavku.


Napájeny jsou nebo 24V. Odvádí teplý vzduch ven z automobilu!

Skvělý pomocník v parných dnech. Spolu s horkým vzduchem také odvádí nepříjemné zápachy. Ekologický odpuzovač hlodavců na solární energii.


Doba dodání: obvykle do až dní, podrobnosti zde. Princip:Zařízení v pravidelných intervalech vytvoří ultrazvukový impuls, který proniká do půdy. Tento zvuk je pro hlodavce nepříjemný, a proto budou chtít danou oblast opustit. Pro správný chod musí být.


Nie vždy sa vám počas horúčav podarí auto zaparkovať v tieni. Okná zatvárate, a keď sa potom vrátite do auta , nemôžete sa v ňom kvôli horúčave ani nadýchnuť! CarPoint Nabíječka solární 12V 185mA. Praktická solární nabíječka do auta pro nabíjení akumulátoru ze sluneční energie.


AUTO FAN – solárny ventilátor do auta. Ideální pro použití při delším odstavení auta , např. Vynález, ktorý sa zíde každému, a nie len vodičom. Neduste sa v neznesiteľných horúčavách.


Air Solar AUTO FAN - ventilátor , klimatizácia do auta napájaná slnečnou energiou. Je to jeden z najúčinnejších spôsobov na chladnejšie prostredie v aute počas horúcich dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky