čtvrtek 6. dubna 2017

Měřič spotřeby elektrické energie 3 fázový

OR 03Y je fázový měřič spotřeby elektrické energie pro instalaci na DIN lištu. Jednoduché drátové propojení v rozvaděči u přívodu rozvodu el. Instalace se provádí za hlavní jistič nebo za fázový jistič daného měřeného okruhu.


Je využíván především pro rozpočítávání spotřeby elektrické. Měřič elektrické energie , fáze, svorky. Modul měření spotřeby elektrické energie vhodný do rozvaděče komunikující pomocí Z-Wave sítě domácí automatizace FIBARO.

Napájení z měřeného přívodu (2V, mA). Krytí IP 4 dosah signálu v zástavbě až m. Maximální zátěž dle varianty 60–1A. Zásuvkový měřič spotřeby el. Provedení: Digitální displej fázový Proud: max. A Montáž: Na DIN lištu.


Měřič spotřeby elektrické energie Geti GPM02. Toto jednoduché bezdrátové měření spotřeby elektrické energie se záznamem přes internet snadno zvládne každý nainstalovat.

Optimální volbou pro měření spotřeby energie za účelem vzdáleného odečtu je výběr elektroměru s datovým výstupem. Jmenujme například 1- fázový elektroměr SD1-PM případně jeho rozšířenou variantu SD1-PM2. Pro -fázová odběrná místa nabízíme elektroměr SE1-PMnebo jeho 2-tarifní verzi SE1-PM2. Měřiče spotřeby nám pomáhají zjistit okamžitou a průměrnou spotřebu elektrické energie našeho zařízení. SE1-PMpatří do kategorie PERUSB periferií systému SensorFor.


Tyto moduly se vyznačují širokou variabilitou použití a to zejména díky své kompatibilitě s nejrůznějšími typy měřících přístrojů, přenosových bran a dalších zařízení. Hodnocení produktu: (recenzí). S měřiči spotřeby elektrické energie nejen bezpečně zjistíte, jak hospodaříte, ale také v těžko dostupných místech.


Specializovaný obchod DSTechnik. Měří a ukazuje celkovou spotřebu za určitou dobu, plně nahrazuje klasický třífázový elektroměr. DT-umožňuje přehledný.


Analyzátory elektrické sítě, někdy také nazývaní analyzátory kvality sítě nebo též kvalimetry jsou měřicí přístroje pro měření napětí proudu a výpočet dalších parametrů sítě jako je výkon, flicker, harmonické složky proudů, napětí i výkonů, poklesy a překmity napětí a mnoho dalších parametrů energetické sítě. WiFi Fázový Měřič Elektrické Spotřeby a Ovladač stykačů nezávislé měřící kanály až do 120A pro každý kanál přiložené kusy měřící svorky, každá svorka do 120A ovládání stykače nebo zátěže do 10A měření napětí a konfigurovatelné reportování alarmů 3dní vnitřní paměti v případě nedostupnosti Wi-Fi Cloud a MQTT podpora továrně. Elektroměr fázový analogový na DIN lištu.


MDT Přídavná zásuvka, LED indikace Přídavná zásuvka pro měřič s. Prodám měřič spotřeby značky EMOS. Umožňuje přehledným způsobem zjišťovat, měřit a sledovat spotřebu elektrické energie elektrických spotřebičů, vypočítat náklady za elektrickou energii a zaznamenat dobu připojení elektrických spotřebičů k měřiči. Přístroje pro měření spotřeby elektrické energie.

Analogové a digitální elektroměry. EDIN 372L s WiFi dálkovým odečtem energie přes internet. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Meranie spotreby energie.


Kontrolujte spotrebu energie a odhaľte spotrebiče s veľkým odberom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky