pátek 7. dubna 2017

Santalové dřevo korálky

Santalové dřevo korálky

Meditační mala náramek ze santalového dřeva se 1korálky. Santalové dřevo je exotické vonné dřevo , získané zejména ze stromu. SANTALOVÉ DŘEVO , které je použito u tohoto andělce, pomáhá také snižovat stres a úzkost při emočním vypětí, zlepšuje nespavost ( dobré umístit na noc pod polštář). Je vhodné i při relaxaci a meditacích, protože nás propojuje s duchovním světem.


Santalové dřevo korálky

Navozuje pocit harmonie a tepla. Japa Mala náhrdelník santalové dřevo. Ze santalového dřeva se však nevyrábí jen korálky.


Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Originální kompozice kombinuje svěží tóny spolu se santalovým dřevem a dubovým mechem. Exotický nádech santalového dřeva je hřejivý a její. Nejběžněji se používají dřevěné ( santalové dřevo , růžové, ebenové.), ale též jsou oblíbené z polodrahokamů (křišťál, ametyst, růženín, jantar, onyx a další), z jačích kostí či semen (lotos, rudraksha, bodhi).


Santalové dřevo korálky

Nejvhodnější je vybrat si takovou malu, která se. Mala světlé santalové dřevo se střapcem. Korálky mála mohou být z různých materiálů. Skladem 34Kč bez DPH. Mala ze světlého santalového dřeva s červeným střapcem.


Tato tradiční pomůcka k počítání manter Vám může posloužit jako krásná ozdoba a so. Na západě je olej ze santalového dřeva známý především pro své použití v kosmetice a parfumerii. Je mu přisuzována velká síla, kterou vyzařuje a ochranná energie.


Vůně proniká hluboko do našeho citového života, uhlazuje, uklidňuje, chlácholí, rozpouští napětí a pomáhá tak čerpat z hloubi vnitřní síly. Každý náhrdelník zasílám v krásném dárkovém balení, jehož součástí je přírodní lněný pytlíček s logem a také autorská visačka s popisem minerálů. Díky tomu budete přesně znát jejich význam a příběh každého kusu. Jantarové korálky pro děti,. Přesto máte zájem o toto zboží?


Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže. Dřevo má vysoký obsah vonných silic ve formě aromatického oleje. Santalovník roste hojně v oblasti jihovýchodní Ásie např.


Santalové dřevo korálky

Mala neboli Thengwa, je jedním z nejznámějších symbolů Tibetu. Je podobná klasickému křesťanskému růženci. Používá se zejména v buddhismu a hinduismu. Buddha Mala náramek santalové dřevo.


Kuličku učitele představuje kovový korálek s tradičními tibetskými vzory, je z obecného kovu. Amazonit náramek tibetský s korálky santalu. Dva nádherné prvky přírody - drahý kámen a santalové dřevo se spojily v jedinečné harmonii v přírodním náramku z korálků amazonitu a dřevěných korálků. Půvabný náramek je doplněn o kovové korálky v tibetském stylu. Dřevo je symbolem jara, síly a růstu, obnovuje.


Tyto vlastnosti vděčí použitému materiálu. Korálek z exotického dřeva proslulého svou vůní a používá se k výrobě Mala náramků a náhrdelníků. Toto dřevo stářím tmavne. Hledáte levné Módní náramky online?


Uvedená cena je včetně DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky