pondělí 10. dubna 2017

Elektricky ohrev vody

Produkty Tatramat ako zariadenia pre ohrev vody s dlhoročnou tradíciou napomáhajú tomu, aby bola teplá voda dostupná všade tam, kde je to potrebné. Elektrické zásobníkové ohrievače vody. K najpoužívanejším spôsobom ohrevu úžitkovej vody patria elektrické bojlery. Eletrický ohrievač je vybavený klasickou elektrickou špirálou alebo suchou špirálou, ktorá je chránená ocelovým puzdrom, čo značne predlžuje jej životnosť.


Tento model využíva na ohrev dva externé zdroje tepla prostredníctvom výmeníkov. Ide o nepriamoohrevný bojler, ktorý ohrieva vodu za pomoci solárneho systému.

Samozrejme, že okrem ohrevu teplej vody solárnym systémom môžete kombinovať ohrev aj elektrickým, plynovým kotlom alebo kotlom na tuhé palivo. Vhodný pro bazény o průměru od do m. Ohřívač lze použít i na menší bazény. Nedoporučuje se však používat na větší bazény, protože by jeho výkon nemusel stačit.


Mnoho domácnosti sa dnes prikláňa ku plynovému ohrevu teplej vody. Plynový kotol je síce drahší ako klasický elektrický bojler, avšak neskôr ušetrí na prevádzkových energiách. Investícia sa vám teda vráti v podobe úspor energií na ohrev.


Najväčšou investíciou pri plynovom kotli je plynová.

Voda nie je predhriata, ale práve naopak, ohrieva sa v priamo počas pretekania. Titanové elektrické ohřívače jsou velmi odolné k úpravám bazénové vody chlorem i elektolízou. Každý ohřívač je vybaven topnou patronou z titanu, spínacím termostatem s tepelnou pojistkou.


Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohrievače vody vám zaručia. Smaltovaná oceľová nádrž, ochranné prvky a možnosť nastavenia požadovanej teploty sú len zlomkom funkcií, ktoré Vám elektrické ohrievače vody MORA ponúkajú. Vyberajte si Ohrievače vody podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Ak hľadáte kvalitný ohrievač vody , nahliadnite do našej ponuky nižšie. Nájdete tu rôzne typy bojlerov, ako nadpultový, alebo tlakový, s rôznym objemom a výkonom.


Solárny ohrev s kolektorom – ak hľadáte spôsob, akým vyhriať skutočne veľký bazén a elektrický ohrev by z vás vyžmýkal i posledný cent, jednorázovo sa oplatí investovať do solárneho kolektoru. Okrem iného kolektor môžete využívať aj na ohrev vody v domácnosti. K obojživelným ohrievačom vody patria napríklad ohrievače s nepriamym ohrevom značky Tatramat VTI. Ohrev vody zabezpečujú veľké výmenníky.


V dolnej časti bojlera sa nachádza príruba pre pripojenie. Prietokové ohrievače vody Eliz, Stiebel Eltron, Hakl. Jako zdroj teplé vody může posloužit také k ohřevu samotných místností, například formou ústředního vytápění. S bojlerem se ovšem pojí i negativní vlastnosti. Při přesunu teplé vody do potrubí dochází k poměrně výrazným tepelným ztrátám.


Někomu mohou vadit jeho větší rozměry, které si mnohdy žádají.

Plynové ohrievače TÚV so zásobníkom sú vo vľkostných radoch od 1- 3l, môžu byť beztlakové, alebo s tlakovým napojením a sú vybavvené. Ide o značku, ktorá je synonymom spoľahlivosti, kvality a efektívnosti. Už pred 1rokmi uviedla na trh vôbec prvý plynový kotol, ktorý umožňoval vykurovať ako rodinné domy, tak i etážové byty. Bojlery DRAŽICE, TATRAMAT elektrické i kombinované nejlevněji jen u nás. Junkers dnes patrí do širokého.


Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky