pondělí 24. dubna 2017

Bpt32 gst

PTGST is a digital room thermostat with an integrated GSM module. Room thermostat is intended for all boilers, which need a potential free contact (e.g. gas heater boilers, electric boilers, heating circuit pumps, actuators or air conditioning systems). BPTGST pracuje s obousměrnou komunikací na frekvenci 43 MHz. It is suitable for all boilers, which require potential-free (voltage free) switching contacts (eg, gas boilers, electric - boilers, circulating pumps, thermoelectric actuators or air conditioning units).


Jeho ovládanie je jednoduché a veľmi intuitívne.

Elektrobock BPTGST v obchodech na Zboží. Unikátní bezdrátový termostat, který je možné ovládat na dálku pomocí SMS zpráv z Vašeho mobilního telefonu. Is suitable for: PT32( GST ), BPT32(GST ) a BPT(with GST1). The application automatically generates an SMS that are sent to a number of the SIM card inserted into the thermostat (or GST module). After setting the number is not necessary to write individual SMS manually.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Všechny informace o produktu Termostat BPTGST , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze BPTGST.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Designed for thermostats: PT( GST ), BPT(GST ), PT59X and BPT(connected with GST1). PI, PID regulací a GSM modulem.


Bezdrátová varianta umožňuje snadnou a rychlou instalaci, odpadá tak pracná a zdlouhavá instalace vedení mezi termostatem a kotlem s průchodem přes podlaží. ELEKTROBOCK BPTGST Bezdrátový DIGI. Přijímač je vybaven systémem samoučení kódu a pamětí E-EPROM, která uchová uložený kód i při výpadku napětí.


BPT GST najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. PTGST je inteligentný priestorový digitálny termostat s implementovaným GSM modulom. Je vhodný ku všetkým kotlom, ktoré vyžadujú bezpotencionálne (beznapäťové) spínacie kontakty (napr. plynové kotly, elektro - kotle, obehové čerpadlá, termoelektrické pohony alebo klimatizačné jednotky). Vám šetří energii celého domu.


Velký podsvícený displej na vysílači umožňuje ovládání termostatu i za tmy. Navíc, nabízí intuitivní navigaci ve. Podsvícený displej umožňuje práci i ve tmě.


Novinkou je najdokonalejší spojitá regulácia, pri ktorej je možné dosiahnuť nielen krátke doby regulácie, ale aj vysokej presnosti bez. Switch on the main circuit breaker and test the thermostat for correct connection, see (TEST).

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Krátkou SMS je umožné např.


VEŠKERÝ VELKOOBCHODNÍ PRODEJ POKRAČUJE VE VŠECH NAŠICH POBOČKÁCH V CELÉ NAŠÍ SÍTI BEZ VÝRAZNÉHO OMEZENÍ. Jsme připraveni vám poskytnout veškeré služby a zajistit vám plynulé zásobování našimi výrobky, tak jak jste byli zvyklí. Je vhodný ke všem kotlům, které vyžadují bezpotencionální (beznapěťové) spínací kontakty (např. plynové kotle, elektro - kotle, oběhová čerpadla, termoelektrické pohony nebo klimatizační jednotky).


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Podsvietený displej umožňuje prácu aj v tme. BTGST (dříve BPTGST ) - Bezdrátový prostorový termostat s GSM modulem.


Bezdrôtový variant umožňuje jednoduchú a rýchlu inštaláciu, odpadá tak prácna a zdĺhavá inštalácia vedenia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky