středa 5. dubna 2017

Vidlice zástrčka

A, 2V AC Šroubové svorky (pro vodiče max. mm²) Typové číslo: 214. Vidlice zástrčka přímá 1. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Klasická vidlice pro pohyblivý prodlužovací přívo. V najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Vidlice zástrčka

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Je vhodná pro všechny druhy jednofázového. Malpro zásuvka trojnásobná gumová IP4 x 16A Skl. V tomto případě lze vyměnit pouze vadnou zásuvku za novou.


Všechny vidlice a zásuvky v našem sortimentu jsou nezávadné z hlediska elektrické bezpečnosti. Zástrčky a vidlice 230V Zástrčky a vidlice 230V Jako náhradní díly pro nefunkční elektrická zařízení lze použít 230V přímé zástrčky. Mohou být také použity jako náhrada za méně praktická řešení.


Vidlice zástrčka

Vítejte v oddělení věnované zásuvkám a zástrčkám do přívěsu. S naším bohatým výběrem bude spokojený každý majitel karavanu! Nabízíme 13-pólové i 7-pólové zástrčky a zásuvky s napětím 12V i 24V vhodné do všech přívěsů a vyrobené z vysoce odolného plastu nebo mosazi.


Vyberte si ten nejlepší model pro Váš karavan a užívejte si cestování plnými. Standardní provedení úhel hodin. Významným přínosem je extrémně rychlé připojení vodičů díky bezšroubové technologii, což jí odlišuje od ostatních kabelových. Plastová 13-pólová zásuvka 12V a plastová 13-pólová vidlice 12V. Zároveň jsou 13-pólové vidlice a zásuvky vhodné pro karavan.


Dovoľujeme si Vás upozorniť, že ceny uvádzané pri tovare v internetovom obchode platia len pri nákupe cez internet! Elektrické zástrčky nemusí být jednoduchými prvky známými v domácích spotřebičích. V nabídce našeho eshopu najdete řadu výrobků přizpůsobených specifickým řešením, jako jsou úhlové zástrčky, ploché zástrčky, rozbočovače, zástrčky a další zboží. Výběr jednoduchých zásuvek a elektrických zástrček, které můžete.


Našli jste jinde nižší cenu? Neváhejte a informujte nás. Vše prověříme a pokud to bude možné, nabídneme Vám ještě lepší podmínky pro Váš nákup. Připojení vodičů pod šroubkyUpevnění kabelu pod šroubovací svorkuTělo zástrč.


Vidlice zástrčka

Nákup bez rizika: dní na vrácení. P plast JAEGER Webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Setrváním na webu souhlasíte s použitím souborů cookie. I přesto, že se v ČR tato zásuvka ve značné míře používá také pro napětí 24V, není toto použití doporučeno proto, aby se vyloučila možnost připojení přívěsu za automobil s nevhodným napětím. Přívodka (také pevná vidlice ) je přístroj zabudovaný napevno do stěny většího spotřebiče, připojovaného prodlužovací šňůrou, jako je počítač nebo vozidlo - obytný přívěs, obytný kontejner, sanitka.


Má kolíky jako vidlice a jde na něj nasunout spojka (pohyblivá zásuvka) na konci prodlužovacího přívodu. Zástrčka je určena pro instalace s napětím 12V. Tímto můžete plně využít každou běžně dostupnou zásuvku.


Velmi kvalitní polyamidový plášť. Přímá vidlice Ps úchytem, IP2 bílá Kč. Přímá gumová vidlice Pdo vlhka, IP4 černá Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky