pátek 28. dubna 2017

Singer příslušenství

Tento web používá soubory cookies. Cookies“ jsou miniaturní soubory, složené z řetězu písmen a číslic, které server uloží do Vašeho počítače při vstupu na internetovou stránku využívající tuto technologii. Přidat do seznamu přání.


Příslušenství Singer - patka pro našív. Singer příslušenství je zboží, které můžete přikoupit k aktuální modelové řadě šicích strojů Singer. V kategorii příslušenství šicí stroje je příslušenství a náhradní díly pro šicí stroje, které můžete přikoupit k aktuálním modelovým řadám šicích strojů.

SERVIS ŠICÍCH STROJŮ VŠECH ZNAČEK PRODEJ ŠICÍCH STROJŮ A PŘÍSLUŠENSTVÍ Výhradní servisní zastoupení SINGER , PFAFF a Husqvarna-Viking pro Českou republiku Text tlačítka v záhlaví:z kapacitních důvodů příjem a výdej do 15:hod. Váš nákupní košík je prázdný! Singer dnes vyrábí celou řadu spotřebního zboží, hlavně šicí techniku a to především klasické šicí stroje a coverlocky, které jsou zpracovány na velmi vysoké úrovni. Dlouhá léta praxe značky Singer potom zaručují praktičnost a vynikající kvalitu.


Nabídku Singeru tvoří nejen jednoduché mechanické šicí stroje. Náhradní díly pro Singer. Vážení zákazníci, v této kategorii najdete náhradní díly pro šicí stroje SINGER.


Prosím nehledejte zde ani tak díly pro nové šicí stroje SINGER i když některé díly zde najdete jako jsou cívky, patky atd.

SINGER , které měli vynikající kvalitu, kterou dnes u plastových. Sháníte náhradní díly pro svůj oblíbený šicí stroj, který se už dnes nevyrábí? Stroj je vybaven kyvným CB chapačem, druhy stehů, typy automatické knoflíkové dírky i automatickým navlékačem jehly. V této kategorii naleznete příslušenství pro overlocky Singer.


Jedná se o patky a jehly. Pravidelné akce a slevy na příslušenství pro. Stroj má druhů stehů, mezi kterými je základních stehů, dekorativních, pružných a jeden typ automatické knoflíkové dírky šité na krok. Singer , Šicí stroj Singer, příslušenství a doplňky k šicím strojům Singer. Veškeré informace o produktu.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Při objednání zboží v celkové ceně nad 2. Tato dvojjehla má rozpich mm, velikost a ostrou špičku pro šití běžných materiálů. Nabízí zpětný cho pevný kovový rám i polohovatelnou jehlu. Přes druhou světovou válku musela sice výrobu šicích strojů pozastavit, po skončení se ke strojům mohli opět vrátit.


Jako první představili šicí stroj. Gogen HBTM 31BL - Skládací náhlavní sluchátka, jack 3. Hz – kHz, citlivost 1dB, impedance Ohm, slot pro mic. Nabízí jednoduchou obsluhu, druhů stehů, automatickou knoflíkovou dírku.

Je vhodný zejména pro začínající švadleny. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Mějte své zdraví pod tou nejlepší kontrolou s chytrým náramkem značky Xiaomi.


Přesně měří nejen tepovou frekvenci, ale i vaše kroky a jeho. Stroj je vybaven kovovým kyvným chapačem, druhy stehů, typy automatické knoflíkové dírky i automatickým navlékačem jehly. Stehy, délka a šířka stehu se regulují jednoduše pomocí tlačítek. Praktické volné rameno.


Naše společnost nabízí jako jediná v české a slovenské republice ucelený sortiment náhradních dílů pro domácí šicí stroje. Najdete zde nejpoužívanější náhradní díly šicích strojů u kterých máme z vlastních zkušeností informace, že jsou poruchové, nebo se rychle opotřebují, nebo jsou náchylné na mechanické poškození.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky