středa 5. dubna 2017

Evora 03 akum

Minimalistická, ale zároveň dominantní svým tvarem. Krbová kamna EVORA dokonale padnou do prostoru, kde nezaberou ani o kousek víc místa, než je potřeba. Touto masou akumulačních prvků prodloužíte vyzařování tepla z kamen až na hodiny.


Romotop Evora AKUM a spalování. Tou první je dlouhý interval přikládání a vybírání popela, díky čemuž si kamen nebudete muset často všímat.

Ty jsou schopny pohltit část tepla a rozložit jeho vyzařování v čase, což má. K těmto krbovým kamnům lze dokoupit akumulační prvky, které prodlouží sálání tepla až na hod. Akumulační krbová kamna jsou vhodná pro nízkoenergetické domy. Nedílnou součástí je také praktický prostor s dvířky pro umístění malé zásoby dřeva nebo eko-briket pod vyvýšené topeniště. Tomu napomáhá také zaoblené prosklení topeniště umožňující vychutnat si pohled do tančících plamenů ze širokého spektra úhlů.


Disponují regulovatelným výkonem v rozmezí - kW a díky tomu jsou skvělou volbou pro novostavby a nízkoenergetické domy. EVORA AKUM jsou připravena pro externí napojení spalovacího vzduchu (CPV).

Lielas sadegšanas kameras durtiņas, kas ļauj vērot uguns liesmu spēles, gluži kā plazmas TV ekrānā. Diskuse, recenze a videa. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies.


Viac informácií vrátane informácií o. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Díky jejich tvaru můžete kamna bez problémů postavit do prostoru i do rohu místnosti. Nově přehlednější a rychlejší.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Více informací naleznete na. Akumulačné krbové kachle sú vhodné pre nízkoenergetické domy.


An EAI (External Air Intake) system is included. The EVORA A fireplace stove is suitable for low-energy homes. The standard version includes the option to connect an upper or rear flue gas exhaust. Jednoduchý a oválný design krbových kamen EVORA umožňuje umístění kamen do jakéhokoliv interiéru.


Celoocelová krbová kamna jsou vybavena centrálním přívodem vzduchu a jsou vhodná do nízkoenergetických budov.

Kályha, kandalló boltok, képek. Free Shipping Available. Looking For Sedum Varieties? Its wide vision of glass allows to see the fire in all its amplitude and splendor.


Ismerkedjen meg az EVORA aku lemez kandalló kályhával, jöjjön el kecskeméti bemutatótermünkbe, ahol részletesen tájékozódhat szakértőinktől. Valmistakka Evora Akum , terästä, 133kg, 3-8kW (160m3) - Taloon. JavaScript seems to be disabled in your browser.


For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky