středa 19. dubna 2017

Technický dřez

Technický dřez

V prádelně je dřez nutností! Hledáte výlevku nebo technický dřez do prádelny, dílny nebo garáže? Dřezy Zelvo odolávají nárazům a změnám teplot, jsou robustní a snadno se čistí. Technické dřezy jsou často montovány přímo do zdi, takže nepotřebujete pracovní desku.


Technický dřez

V této kategorii s můžete vybrat plastové a nerezové úklidové dřezy. Jedná se v zásadě o tzv. Tento typ dřezu se hodí zejména do sklepních prostorů, dílen, garáží, na zahradu a do veškerých technických a úklidových místností a výrobních hal i jako výlevka nebo vedle pračky, kde není třeba klasických kuchyňských dřezů.


Potřebujete kvalitní dřez na kuchyňskou linku? Máme nejširší výběr kuchyňských dřezů - malé i atypických rozměrů. Kupte nerezové, keramické, smaltované, granitové, bílé. Vyberte si tvar: kulatý, rohový, oválný nebo čtvercový.


Technický dřez

Moderní granitový dřez s odkapem o rozměru: 7x 5mm, hloubka dřezu: 2mm, Alveus Cadit 2 dřez s odkapem, rozměr 790x500mm, vana 375x425x200mm, skříňka od 500mm. Součástí je sifon pop-up. Složení žulových částic, svázané vysoce kvalitním pojivem. Soubory ke stažení: - Technický nákres Nerezový vestavný dřez s odkapávací plochou - tloušťka plechu mm, nerezová ocel EN 1. Hloubka vany dřezu je 2mm. System navržený tak, aby každá kuchyně vypadala úžasně.


Dřez je nový, nepoškozený v kompletním balení. Delikátní káva dokáže z téměř každého momenu vykouzlit zázrak. S našimi jídleními obslužnými systémy servírujeme báječné chvilky. Jde o přírodní a vyjímečně odolný materiál pro kuchyňskou desku, obklady do koupelny, dlaždice a další. Technický kámen má široké použítí pro kuchyňské desky, koupelnové či stolní desky, parapety a pulty, obklady schodišť, dlažby podlah a podobně ve stavbách pro bydlení i do veřejných budov.


Dřezy jsou vyrobeny z Polypropylenu (termoplastický polymer) neboli tvrzený plast. Výrobci nabízejí i produkty vhodné do exteriérů, například jako odolné fasádní obklady. U dřezu si (po vyříznutí otvoru) můžete namontovat baterii a dávkovač. Nerezový dřez Eurodomo Domolux LUX-EA: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Vybírejte si Výlevky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Granitový dřez San Francisco je jednokomorový model v luxusní edici. Rozsáhlá komora a velký odkapávač poskytují maximální komfort a funkčnost, zatímco se vleze dokonce do úzké skříňky o šířce od centimetrů. Zde naleznete inzeráty s tématikou Dřezy.


Technický dřez

Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky Dřezy, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky Dřezy na Vámi zvolené téma inzerce. Hledám nějaký dřez do TM, mám teď nerezový 150cm, ale ten se mi tam nevejde a nové jsou strašně drahé. Chci asi 70cm široký, dřív bývaly takové smaltované, ale ty asi zmizely. Předem děkuji za inspiraci. Prohlédněte si naši nabídku odolných kuchyňských dřezů.


Vybírat můžete z široké škály stylů i barev za nízké ceny, díky nimž si dotvoříte svou vysněnou kuchyň. Podle požadavků lze objednat imitaci silnějších desek od 4-10cm i silnější,které jsou slepeny na úkos stupňů. U technického kamene lze počítat v masivním provedení pouze do tloušťky cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky