čtvrtek 6. dubna 2017

Autopotahy triko černé

Autopotahy triko černé

Autopotah triko černé , 2ks - přední. Velmi kvalitní univerzální potahy předních sedadel vyrobené ze 1 bavlny a podšity vysoce kvalitní molitanovou výplní zabraňující. Vhodné pro drtivou většinu automobilů na trhu. Potahy pokrývají celou využitelnou část sedadla automobilu, a tím poskytuje lepší. Hodnocení produktu: ().


Kompatibilní s bočními airbagy. Tričkové potahy předních sedadel jsou rychlý, jednoduchý a levný způsob, jak chránit sedadla před oděrem a špínou. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Kč (€) běžně do 3-5. Potah autosedadla - autotriko černé.


Vážení zákazníci, jsme v provozu. V souladu s nařízením o ochraně, doručujeme po celé ČR kurýrem DPD-Geis, který Vám zboží doručí přímo na Vaši adresu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Autopotahy triko černé

Vnitřní pěnová vrstva je vyrobena z PUR peny, aby se udržela. V rámci této kategorie nabízíme širokou nabídku univerzálních autopotahů a autotrik. Vybírat můžete z celé řady provedení a barev. Náročnější řidiči určitě ocení vyhřívané nebo masážní potahy, které lze napájet přes 12V autozásuvku. Kvalitní ochrana pro vaše originální potahy.


Nabízíme kvalitní přesné autopotahy na různé značky i univerzální. Na vybrané autopotahy poskytujeme záruku roky. Cena za 2ks (pár) na přední sedačky.


Autopotahy triko černé

Jedná se o český kvalitní výrobek. Potahy nejsou podšity molitanem, či pěnou, jako u asijské výroby, kde se molitan po prvním posezení, či vyprání začne drolit. Proto jsme pro vás zde připravili nabídku kompletního sortimentu autopotahů které na trhu naleznete. Můžete si vybrat potahy podle druhů, máme zde sady p. Levné autopotahy vhodné i na boční airbag. Veškěré autopotahy za nejepší ceny.


A utopotahy na míru také v naší nabídce. Autotrika jsou vyrobené z pružného bavlněného úpletu. Jejich rozměr je universální. Autokoberce a autopotahy za ty nejlepší ceny v ČR a SR! Jsme jeden z největších českých tuning eshopů, nabízíme více než deset tisíc výrobků - auto tuning doplňků za bezva podmínek, nabízíme různé spoilery, tuning nárazníky, alu kola, čirá optika, dále třeba xenony, chrom lišty a spoustu dalšího.


Mezi další autodoplňky patří autopotahy na zakázku, tepelná a zvukově tlumící izolace, povinná a základní výbava automobilu, gumové i textilní autokoberečky včetně barevných, ozdobné kryty kol, autokosmetika. Ploché, přesné i klasické stěrače, elektrické doplňky a mnoho dalších autodoplňků. Univerzální potahy do auta.


Pokud není řečeno jinak, vyznačují se jednoduchou instalací a omyvatelností, velkou výhodou je často také přítomnost praktických kapes.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky