středa 5. dubna 2017

Umístění čidla co2

CO , CO, těkavých organických látek atd. Co to znamená NDIR a jak fungují čidla na tomto, i na ostatních principech? Současné technologie dovolují snadno a trvale měřit koncentraci CO 2. Na základě získaných hodnot pak řídit ventilační systémy tak, aby byla zajištěna dobrá kvalita vzduchu a snížena spotřeba energie na vytápění, ventilaci a klimatizaci vnitřních prostor. Pozor, čidla VOC neměří koncentraci CO 2. COdnes pracují na principu NDIR (nondispersive infrared sensor) a dosahují výborné dlouhodobé stability ± rozsahu ročně.


Nejlepší umístění je – metru nad zem, cca do výšky vypínačů. Pokud si vezmeme samotný oxid uhličitý, ten je sice těžší než vzduch, ovšem obvykle se v normálním prostoru, vlivem pohybu lidí a přirozené infiltrace či větrání, dobře mísí, není tedy tak až tak podstatné umístění čidla z hlediska výšky nad zemí. Oproti tomu bouřlivá diskuze nastala v otázce výše čidla nad nášlapnou vrstvou podlahy a nebylo to nejen s ohledem na použité palivo.


Výsledkem bylo doporučení umístit čidla dvě – jedno cca 30. Velkoobchod a maloobchod s měřicí, regulační a topenářskou technikou. V této rubrice najdete čidla kvality vzduchu PROTRONIX jako jsou čidla CO, snímače koncentrace CO, čidla organických výparů a čidla cigaretového kouře. Dobrý den, doporučte prosím čidlo COdo obytného prostoru.


Přenosné, bez montáže na zeď. Nabízejí bezúdržbové, na baterie,. Ve školách, kde většinu času ve třídách žáci sedí je doporučená výška instalace až metru.


V zařízeních určené pro předškoláky, může tato výška umístění čidla být i nižší. Hlídejte teplotu, vlhkost a koncentraci COve vaší domácnosti díky čidlu pro měření kvality vzduchu Canary s aplikací ZOOCO. Jestli si chcete pořídit detektor CO, jeho nejvhodnější umístění by bylo pravděpodobně u karmy. Umístění v ostatních místnostech pokládám z výše uvedených důvodů za zbytečné. Detektory CO používají elektrochemické čidlo a díky tomu mají v pohotovostním stavu nízkou spotřebu, napájecí články vydrží dlouho.


Umístění čidla co2

AS- CO-G je připraveno na montáž na zeď a je možné ho buď namontovat na klasickou instalační krabičku, na kterou je přizpůsobené montážními otvory, nebo pak přímo na zeď, a pak je nutné vyvrtat dva montážní otvory pro hmoždinky, do kterých se zašroubují samořezné šrouby. Jednotlivá čidla měření rychlosti a směru můžou být zvlášť, někdy se měří jen jedna veličina. Anemometr by měl být umístěn v otevřeném prostoru, kde je zaručena volná cirkulace vzduchu mimo stromy, stavby a další překážky. Carbon Dioxide Measurement Possibilities– Measuring Instruments and Sensors. The article describes properties of carbon dioxide and the possibilities of its measurement.


It provides a basic overview of available measuring techniques. Measuring principles and sensor types are described in more detail, with respect to their use in various. Naše čidla nabízejí nejvyšší kvalitu a spolehlivost, mají jednoduchou montáž a bezproblémovou kompatibilitu se všemi běžnými systémy automatizace budov. Sortiment pokrývá měřené veličiny teplota, vlhkost, tlak, COa VOC v potrubních a kanálových aplikacích. Prvotřídní servis a podpora jsou samozřejmě zahrnuty.


Umístění čidla co2

Stanice jsou pohledné a také přesné. Senzor zachytí koncentraci COa prachové částečky. Zjištěné výsledky se zaznamenávají do přehledných grafů až na sedm dní dopředu.


Z důvodu celostátní karantény je naše kamenná prodejna až do odvolání uzavřena. Prodejna nyní funguje pouze jako výdejní místo pro osobní odběr zboží, a to pouze pro zákazníky s již dopředu zaplaceným zbožím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky