pátek 28. dubna 2017

Automatický litinový kotel na tuhá paliva a3c

Jediný český litinový automatický kotel splňující “Ekodesign”! Podle provedení je v kotli možno spalovat hnědé uhlí nebo dřevní pelety či tato paliva střídat. Vaším jediným úkolem tak zůstává nezapomenout včas dosypat uhlí nebo pelety.


V naší nabídce najdete například i teplovodní kotle na pevná paliva nebo automatické kotle na uhlí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Automatický litinový kotel na tuhá paliva A3C -S33PB-00.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je určen k úspornému a ekologickému vytápění s minimálními nároky na obsluhu kotle a možností ovládání přes internet. VIADRUS A3C - jediný litinový automatický kotel na trhu! Ekologický kotel na pevná paliva s vysokou účinností.


Zařazen do Kotlíkových dotací, splňuje EKODESIGN. Moderní kotle na tuhá paliva od většiny výrobců vynikají vysokou účinností, která s sebou nese vedle nízké spotřeby paliva a výborné emisní třídy taky nízkou teplotu spalin a případně i vyšší nároky na komínový tah. Díky tomu je nutné věnovat zvýšenou pozornost spalinovým cestám.

Výkon: 9–kW Palivo: h. Nejlepší kotle na tuhá paliva – TOP 9. Splňuje emisní třídu a. Tradiční kotle na tuhá paliva se uplatní především tam, kde jsou požadovány nízké pořizovací i provozní náklady. Kotle na tuhá paliva se dělí na kotle s ručním přikládáním a na automatické kotle. Hodnocení produktu:.


Při výběru kotle na tuhá paliva se s jistotou setkáte s parametrem zvaným emisní třída. V kotli je možno spalovat hnědé uhlí nebo dřevní pelety či tato paliva střídat. Nový ocelový kotel DOR 5N Automat s automatickým doplňováním paliva je určen pro spalování hnědého uhlí a dřevěných pelet.


Výhodou většiny kotlů na biomasu je možnost spalovat různé druhy pevných paliv. Investicí do kotle na tuhá paliva rozhodně nebudete tratit. Kotel je k dispozici o výkonu 8-kW. Peníze se vám rychle vrátí v podobě úspory za vytápění.


Prodejem systémů ústředního topení a poradenství v tyto oblasti se zábyvá sklad PROSAT se sídlištěm v Krzyżanowicach. Plný sortiment systémů ústředního topení ( mezi jinými: kotle na touhá paliva ,sluneční kolektory, výměníki tepla, podlahové topení) je možnost prohlednout si a objednat v internetovém obchodě kotly. Ocelový kotel s automatickým doplňováním paliva je určen pro spalování uhlí a dřevěných pelet.


U tohoto výrobku bylo použito kotlové těleso prvotřídní kvality a bezpečnosti.

Kotle EkoScroll jsou vyráběné firmou EKOGALVA s. Mezi uživateli jsou tyto kotle oblíbené především díky kvalitním výměníkům s vysokou účinností, univerzálním. Prodám automatický litinový kotel s možností ručního topení. Po celou dobu provozován pouze jako automat na hnědé uhlí. Ke kotlu přidám dvě oběhová čerpadla Vilo a třícestný ventil.


Pokud mi to dovolí prostor, stojí za to uvažovat o kombinaci kotle na pevná paliva s jiným doplňkovým zdrojem tepla, především se solárními panely. V tomto případě zvolit akumulační provoz. Těch otázek je spousta a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky