pondělí 10. dubna 2017

Slipové vložky carefree

Ochranná podsada na zvýšenú ochranu bielizne. Obsahujú extrakt z aloe vera. Umožňujú vašej jemnej pleti voľne dýchať. Další slevy dámské hygieny a holení na Kupi.


Slipové vložky do kalhotek. Ať už vás trápí slabá menstruace, výtok či jakékoliv špinění, slipové vložky jsou tou pravou ochranou. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Hodnotenie produktu:. Jsou jemné, prodyšné a rychle absorbují. Dámské hygienické vložky dovolují vaší pokožce dýchat.


Sú jemné, priedušné a rýchlo absorbujú. Až už vyrazíte do práce, sportovat nebo na večírek, vložky se vždy přizpůsobí pohybu vašeho těla. Tyto extra jemné intimky se neodlepují a můžete se spolehnout, že zůstanou na svém místě. Vysoce absorpční jádro napomáhá okamžitě. Carefree Cotton pro mimořádnou ochranu.


Unsubscribe from StareReklamy? Sú vysoko absorpčné a tekutinu odvádzajú do jadra, kde ju uzamykajú. Sú flexibilné a vďaka inovatívnemu dizajnu Perfect fit sa dokonale.


Slipové vložky carefree

Prodyšné parfémované slipové vložky jsou navrženy tak, aby pohodlně seděly v klasické spodním prádle, tak v kalhotkách typu tanga. CAREFREE Flexiform Fresh slipové vložky kusů - Lékárna. Parfemované a neparfemované slipové vložky pro každodenní ochranu prádla. Nakupujte drogerii online z pohodlí domova!


Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Slipové vložky carefree

Díky přírodnímu výtažku z bavlny jsou na dotyk jako bavlněné prádlo a pomáhají tak jemně pečovat o citlivou pokožku intimních partií v období mezi menstruací. Rychle absorbují tekutinu i nepříjemný pach. Přidat do nákupního sezn. Jsou navržené tak, aby perfektně seděly jak v klasickém prádle, tak v kalhotkách typu tanga.


Dermatologicky testované. Skladem máme značkových produktů od Kč. Doprava do hodin, nad 50Kč zdarma! S vůní a jemně hedvábným povrchem tě nic nerozhodí, ať jsi doma nebo venku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky