pátek 28. dubna 2017

Plyn do auta cena

V novom videu od All4Car sa dozviete prečo sa nemusíte báť toho, že plyn v aute by bol menej bezpečný ako benzín a koľko stojí montáž splyňovača LPG do vášho auta. Tibor Holčík vám povie čo sa po montáži plynu na vozidle zmení a ukáže ako autá po montáži plynu testujú na výkonových stoliciach. Na benzíne teda prejazdíte mesačne 1€, na plyne €. Ušetrené peniaze pri jazdení na plyn teda plne pokryjú splátku.


Neklamali sme, LPG do auta máte zadarmo.

Pojďte se s námi podívat, kdy se investice do auta na plyn vyplatí. Termínem auto na plyn se označují také vozidla jezdící na CNG, stlačený zemní plyn. V tomto článku se však budeme věnovat pouze autům na LPG , což je zkapalněný ropný plyn , tedy směs uhlovodíkových plynů známá rovněž jako propan-butan.


Płyn do mycia auta na Allegro. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz! V súčasnosti jazdí na LPG viac ako miliónov vozidiel v krajinách sveta.


Cena pohonnej látky v porovnaní s benzínom je nižšia približne o a dojazd vozidla sa predĺži vďaka prítomnosti nádrže na benzín aj plyn.

O faktu, že ze strany vizuálního zásahu do vozidla provádíme předělání auta na plyn co nejšetrněji, se lze přesvědčit v sekci našich již provedených prací. Přestavba auta na plyn je téměř vždy individuální, a to bez příplatků. Stlačený zemní plyn neboli CNG si v Česku získává stále větší oblibu. Počet auta na tento plyn se každoročně zvyšuje o více než a průběžně rostou také objemy vytočeného plynu. Keď si spolu určíme hlavné priority, na ktorých vám najviac záleží ( cena alebo kvalita), odporučíme vám splyňovač LPG, vďaka ktorému budete naozaj jazdiť omnoho lacnejšie.


Máte záujem o montáž LPG systému? Hľadáte informácie o LPG alebo potrebujete poradiť? V tom prípade ste na správnom mieste! Kalkulačka návratnosti LPG - koľko s LPG ušetrím? Výpočet koľko ušetríte jazdou na plyn a CNG.


Maže horní část válce, snižuje teplotu motoru, čistí vstřiky a slouží také jako náhrada olova. Tak zamezíte přílišnému opotřebení palivového systému vašeho auta. Dále nabízíme sadu SmartRepair pro rychlou opravu defektu kola Vašeho. Mezi obvyklé přání našich zákazníků patří plnění schované u hrdla nádrže, umístění přepínače do popelníku, či válcová nádrž. Velice záležet si dáváme na motorovém prostoru, proto se nám často stává, že zákazník po otevření.


Návratnosť prestavby Návratnosť len rok. OTEVŘENO, května máme ZAVŘENO.

Andy- auta z nařízení vlády otevřené v běžném otevíracími režimu. Autá spaľujúce kvapalný ropný plyn sú dostupnejšie ako tie na CNG a sieť čerpacích staníc je výrazne širšia. Hromadná – typově schválená přestavba auta na LPG. Provedeme zápis o přestavbě na LPG do Technického průkazu, oddíl Další záznamy. Přiložíme vyplněnou Přílohu k technickému průkazu vozidla na LPG.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky