pondělí 3. dubna 2017

Podavače předmětů

Nepostradatelná pomůcka pro osoby, které se již nemohou ohnout nebo spustit k zemi pro spadlé předměty. Užitečný doplněk v domácnosti i na cestách. Snadno ovladatelný a lehký, ideální pro byt i zahradu.


Dají se jím zachytit i malé předměty až do hmotnosti kg. Předmět se uchytí pomocí zoubkovaný úchytky na konci podavače a ovládá se pomocí páčky u rukojeti. Podavač s háčkem a magnetem cm.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Lehký univerzální podavač prodlužuje délku paže až o cm. Oblasti použití: pomůcka, kterou ocení všechny osoby, které mají problém s ohýbáním se - například kvůli problému se zády, n. Své využití nacházejí zejména tam, kde pacinet vzhledem ke svému zdravotnímu stavu není schopen uchopit předměty, které nejsou v dosahu jeho rukou. Pomocí podavače můžete podat i předměty z větší výšky bez nebezpečného lezení.


Multifunkční podavač se stane vaším nepostradatelným pomocníkem. Ocení senioři, lidé s problémy se zády nebo nadváhou. Ideální pro podávání předmětů v domácnosti jako jsou noviny, ovladače, klíče, brýle, mince, telefon apod.


Lehkým stisknutím rukojeti uchopí kleštičky podavače předmět, na který chcete dosáhnout.

Obzvlášť jste-li menšího vzrůstu, určitě už jste se někdy setkali s potíží, že jste v obchodě nedosáhli na zboží v horním regále n. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Prohlédněte si celou kategorii a vybírejte praktické příslušenství a doplňky.


Detailní popis produktu. Konstrukce podavače je vyrobena z hliníku, na jedné straně doplněna ergonomickou plastovou rukojetí a na druhé plastovým úchopem s protiskluzovou úpravou. Tato pomůcka se stane nepostradatelným pomocníkem zejména pro osoby, které mají problémy s ohýbáním. Praktická pomůcka pro osoby s omezenou hybností ruky a prstů.


Vlastnosti švédského podavače 714. Do této kategorie lze zařadit celou řadu výrobků, které nám usnadňují provádění běžných denních aktivit. Patří sem pomůcky k oblékání, osobní hygieně, kuchyňské potřeby a doplňky, podavače , držáky, dávkovače a drtiče léků, pomůcky na úkli nákupy a mnoho dalších.


Vybírejte si Zdravotní technika podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Přední část podavače je vybavena malým magnetem, což usnadní zvednout dobné kovové předměty jako jsou klíče, mince, atd. Dosah podavače je cm. Díky magnetu si snadno podáte spadené mice, klíče apod.


Skládací podavač předmětů má po rozložení dosah cm. Upřesňující popis: PODAVAČE PŘEDMĚTŮ POSÍLÁME POUZE JAKO BALÍK DO RUKY. PŘI OBJEDNÁVÁNÍ PROSÍM ZVOLTE TUTO VARIANTU.

Z důvodu poskytování lepších služeb využíváme soubory cookie. ALPA aktuálně – Vážení zákazníci, dle informací od výrobce doskladnění francovky proběhne zítra. Délka složeného podavače cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky