pondělí 17. dubna 2017

Chladící box na maso

Praktický, snadno ovladatelný, chladící box na maso a další potraviny, s chladící vložkou, vhodný na piknik Vám nabízí velkou všestrannost a trvanlivost při zachování čerstvosti a chutí různých druhů potravin. Boxy realizujeme na míru pro jakýkoliv druh zboží od květin, léků až po zvěřinu. Antimikrobiální ochrana Antimikrobiální účinek je získán z přísady, která je roztavena do plastu před tím,.


Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů chladící box. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Inzeráty chladící box - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Chladicí boxy na maso Zabýváme se výrobou a kompletní dodávkou chladících boxů pro maso. Chladicí box na maso je nejčastěji v provedení, kde jsou všechny stěny z PUR panelů. Samozřejmostí pro tyto boxy je chladírenská technologie odpovídajícího výkonu a parametrů. Pro chladicí boxy nabízíme široké příslušenství jako jsou závěsné dráhy, navijáky, háky.


Zrání u tohoto typu masa je velmi důležité, protože zrání masa je po poražení zvířete nejpodstatnější fází procesu. Odborně se tento proces nazývá autolýza masa a lze ho rozdělit do několika stádií.

Maso krátce po porážce. Optimální doba pro zrání hovězího masa se počítá na týdny. Minimální doba je však měsíc, přičemž při správném skladování (- 1°C) si maso uchová své kvality i čtyři měsíce.


Pokud však nevlastníte chladící box , doporučujeme maso co. Spolehlivé uchování teploty zajistí kvalitní izolace a utěsnění víka. Termoelektrický chladící box s funkcí ohřevu nabízí kapacitu litrů. Ubytování je na malém penzionu s kapacitou 16.


Dvojbox je rozdělen středovou přepážkou. Provozovna je částečně vybavená - chladící pulty, chladící boxy , váha, mlýnek na maso , špalek na sekání masa. V přízemí nemovitosti: vybavená prodejna, kancelář, sklady, chladící boxy s rekuperací, udírna na dřevěné.


Box má nohy na stání pro snadnou manipulaci s vysokozdvižným. Víko je dekorováno technologií IML (Injection Mould Labeling), což mu dodává nejen atraktivní vzhle ale i. Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Protože bereme s sebou potravinářské výrobky, které se rychle kazí kvůli vysokým teplotám!


Už není potřeba vozit na dovolenou konzervy a polívky v sáčku. Nakoupíte si kvalitní čerstvé potraviny a doma připravíte skvělé pokrmy, které v chladícím boxu bezpečně převezete kam potřebujete. Také jednodenní výlet v parném letní dni. Nabízíme kvalitní italské chladící boxy Bravo 32l, 28l a 25l.


Tyto pasivní chladící boxy jsou perfektní do auta na cestování, výlety, chlazení vína. Pracuje při napájení V nebo 2- 2V. Chladí až 20°C pod okolní teplotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky