pátek 14. dubna 2017

Olej na dřevo venkovní

Je vyráběn dle staletých receptur a používá se především v exteriéru. Přírodní oleje na dřevo a také oleje na dřevo v kombinaci s vosky jsou v posledních desetiletích nahrazovány alkydovými oleji, přísadovanými parafinickými a polyurethanovými pryskyřicemi, které jsou podobnými ale částečně syntetickými materiály. Výsledkem posledního vývoje v oblasti olej -voskových povrchových úprav.


Jejich výhodou je, že dřevo po jejich aplikování může na rozdíl od jiných přípravků, stále volně dýchat. Netvoří se zde tedy plísně či houby, které vznikají, pokud není možné unikání vlhkosti.

Ochrání tak vaši dřevěnou terasu po mnoho let od všech povětrnostních vlivů i před UV. Má velké penetrační schopnosti, usazuje se pevně v kapilárách dřeva, přičemž nevytváří souvislý film. Tím poskytuje dřevu přírodní.


Na nové dřevo použijeme prodyšnou lazuru na vodní bázi, při renovaci spíše syntetickou krycí barvu. Zkušenosti kutilů lakýrníků se ovšem různí. Někdo fandí vodou ředitelným nátěrům kvůli svému zdraví či oblíbené značce, jiný nedá dopustit na rozpouštědlové výrobky z principu.


ASTRAXIL HS - olej na dřevo pro venkovní použití. Přírodní, nezávadné nátěry dřeva Zaměřené na budoucnost.

Kvalitní nátěry dřeva na bázi olejů a vosků přírodního složení. Ekologicky šetrné vosky a oleje na dřevo vyrobené v Německu. Oleje a vosky na dřevo. Astraxil venkovní olej na dřevo představuje kombinaci přírodních a syntetických olejnatých pryskyřic, biocidních přísa mikropigmentů na bázi oxidů železných kovů a UV absorpčních koloidů na bázi nanočástic.


Tento internetový obchod se věnuje nejčastějším kategoriím povrchových úprav dřeva, při jejichž provádění je využíván olej na dřevo , případně olej na dřevo s přídavkem vosku ke zlepšení užitných i estetických vlastností povrchové úpravy. Pro zlepšení penetračních vlastnosti je ředěn bezaromátovými rozpouštědly, které rovněž zlepšují. Patří mezi středněvrstvé lazury. Obsahuje více oleje než Wigodecor olejové lazury na dřevo. Barvy na dřevo venkovní - Katalog.


OSMO nabízí nejkvalitnější barvy na dřevo ve venkovním prostředí. Každý produkt osmo je speciálně vyvinut pro své použití na terasy, dřevěné fasády, pergoly, zahradní domky a další dřevěné konstrukce. Belinka Oil Exterier je bezbarvá bio impregnace z přírodních rostlinných olejů pro ochranu a ošetření venkovních dřevěných povrchů (podlahy, zahradní nábytek, obložení apod.) vyrobených z odolných typů dřeva (teak, dub, akát, kaštan, apod.). Dobírky je možné platit pouze kartou.


Venkovní barvy na dřevo. Pokud tedy nemáte možnost dopravci zaplatit kartou, využijte prosím platby banko. Mikroporézní, trvanlivá ochrana pro dřevo. Na bázi přírodních olejů.

Osmo ochranná olejová lazura obsahuje biocidy a proto je vhodná pouze pro použití ve venkovní oblasti. Nabízíme našim zákazníkům olej na dřevěné venkovní terasy značky Teknos vyráběné renomovanou finskou firmou. Podle naších mnohaletých zkušeností a prací s různými typy olejů se zjistilo, že z dostupných na trhu, olej od Teknos je nejlepším ošetřujícím prostředkem pro hoblované výrobky ze sibiřského modřínu. Tungový olej - velmi dobrá ochrana proti vodě a oděru na interiér i exteriér. Dřevo vytvrdí a je vhodný i na venkovní nátěry.


Vynikající na zátěžové plochy - kuchyňské linky, podlahy, stoly, okna atd. Světlicový olej - dřevo téměř nezabarví. Vhodný na nábytek, obložení, dekorativní předměty atd.


Jak vybrat lazuru na dřevo ? Lazurovacích laků je na trhu celá řada. Vybírat můžete podle výrobce, dekoru, vlastností nebo typu dřeva. Vyrábí se například speciální lazury na ploty, lazurovací laky určené pro venkovní použití nebo naopak do interiéru.


Podobně jako u jiných výrobků se lazury liší i svojí kvalitou. Vybírejte si Barvy, laky na dřevo podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky