pondělí 3. dubna 2017

Plynoměr g10

Velký membránový plynoměr určený pro fakturační i podružné měření na zemní plyn, svítiplyn, propan, butan, dusík, vzduch, interní plyny. Možnost osazení NF snímačem pro dálkový přenos dat. Pouze pro podružné měření. Produkt zahrnuje pouze plynoměr , šroubení a snímač impulzů pro dálkový odečet nejsou součástí balení.


Membránové plynoměry – Vysoce přesná komerční měřidla.

Na základě znalostí v oblasti měření. Rotačně pístový plynoměr RVG-ST je doplňkem k velmi široké škále rotačních plynoměrů a to ve třech malých velikostech G– G25: Je to přesný fakturační plynoměr se základním provedením závitového přípoje tělesa v možnostech 1″- 2″ (případně možnost přírubového provedení DN – 50). BK- G, BK-G10T, BK-G1 BK-G16T. Sú schválené v SMÚ Bratislava ako meracie prístroje pre obchodný styk a svojimi vlastnosťami vyhovujú vyhláške ÚNMS č. Veľkosti plynomerov: GG5. Teplotní kompenzace Připravuje se výroba plynoměrů BK-G10T a BK-G16T, které budou vybaveny bimetalovým kompenzátorem vloženým do převodového systému.


Plynoměr je určen pro fakturační měření.

Kom-penzátor mění poloměr kliky hříde. Určen pro měření protečeného objemu a průtoku zemního plynu, svítiplynu, propan-butanu, vodíku, dusíku, vzduchu, inertních plynů. Průmyslové membránové plynoměry Itron Czech Republic se vyznačují robustní konstrukcí a přesným měřením proteklého množství při nízkých tlakových. Meradlo pracuje na princípe pneumatického riadenia.


Turbínový plynoměr pro měření zemního plynu, propan-butanu, vzduchu a jiných technických plynů. Přírubové připojení, NF a VF impulsní snímač. Plastové rozvaděče pro distribuci elektřiny a plynu. ACD Ga GPrůmyslový membránový plynoměr Katalogový list G-G16.


G až G - rotačně-pístové Gaž G 4- turb. K dodání i ve verzi s teplotní kompenzací. Skříň střední i malá jsou vhodné i pro plynoměr Gs roztečí 2mm.


Při vyšší podezdívce plotu lze použít skříň super malou PSM jen pro plynoměr Gs roztečí. Rotační pístový plynoměr musí být namontován tak, aby se do plynoměru nepře-nášelo pnutí z potrubí a směr toku plynu odpovídal směru proudění, vyznačeném na tělese plynoměru. U p řírubového provedení plynom ěru použijte pro pipojení šrouby nejmén tídy 8. Pro těsnění použijte jakýkoli.


Hutira plynoměr G odpočtový, vč.

Typ měření C: Neprůběhové měření bez dálkového přenosu dat ( plynoměr ), u odběrů až 2. Modul impulsního výstupu IN-Zje určen pro plynoměry BK-Gx. Průběhové měření bez dálkového přenosu dat ( plynoměr a přepočítávač se záznamem dat) u odběrů 2. Umožňuje realizovat vzdálený přenos měření průtoku plynu a jeho následné zpracování navazujícími systémy. Modul je vybaven ochraným kontaktem umožňující detekovat nežádoucí odpojení modulu od plynoměru. Použití:pro umístění přípojkového a plynoměrového zařízení pro malé průmyslové podniky velký plynoměr G, G1 G2 G40.


OV, pro umístění rozvaděčů apod. Dále se využívá pro různá technologická zařízení např. Je veký rozdíl, na jakém tlaku je plynoměr osazen.


Pa odpovídá číselník plynoměru zhruba normovanému metru a je pouze násoben nějakým nevýznamným koeficientem. To už ale neplatí, je-li osazen na STL. Při tlaku cca 1kPa je normovaný metr zhruba dvojnásobný. Měření potom bývá typu A,B nebo C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky