čtvrtek 13. dubna 2017

Solná lampa se rozpouští

Solná lampa v kuchyni či jídelním prostoru, by měla být samozřejmostí. Do kuchyně prostě patří, zde se nachází sůl odjakživa. Korálová či oranžová barva podporuje trávení a zvyšuje chuť k jídlu. Tato kombinace působí velmi pozitivně na celý trávicí systém, nervovou soustavu a psychický stav.


Aktivujte svůj imunitní systém směsí bylin Triphala a vyhněte se mnohým nemocem, které souvisí s oslabenou imunitou organismu.

Zbavíte se také únavy, vyčerpání a stresu. Rozsviťte ji, dotkněte se ji, prožijte ten pocit! Solné lampy pro Vaše zdraví.


Naše solné lampy, svícny nebo solné cihly a obklady, jsou vyrobené z pravých himálajských solných krystalů, které mají na lidský organismus velice pozitivní vliv. Její předností jsou zejména ionizační vlastnosti, které zlepšují ovzduší v místnosti a také přispívá ke zmírnění některých zdravotních problémů. Na úpatí tohoto impozantního pohoří se nachází solná ložiska stará stovky milionů let, vzniklá vysycháním moří na kamennou sůl.


Z těchto početných solných ložisek se solné krystaly dolují a zpracovávají do rozličných tvarů, tudíž žádná solná lampa není úplně stejná, každá je svým způsobem unikát. Svými účinky dokáže ionizovat ovzduší a zajistit tak lepší klima v místnosti.

Kč – Kč v obchodech Porovnat ceny. Aby měla solná lampa dobrý účinek. Můžeme je zahřát například svíčkou, pak jsou označovány jako solné lampy na svíčku respektive solné svícny, nebo pomocí žárovky, tzv. Popis: HAR MON IZUJ E VAŠE ČA K RY!


Jemně přecházející, velmi pozvolna měnící se světelné odstíny půdobí harmonizačně na vaše čakry. Poměrně velká elektrická solná lampa. Lampa je úsporný spotřebič - díky LED diodě.


Jedná se o jednu lampu, která mění barvy. Výborný dárek pro všechnny věkové kategorie. Sůl se ve vlhku rozpouští.


Mikroklima v místnosti se solnou lampou se výrazně zlepšuje a lze jej přirovnat k ovzduší po letní bouřce. Krystaly soli mají blahodárné účinky na dýchací cesty, oběhový systém a zlepšují imunitu organismu. Doporučujeme při alergiích, respiračních problémech a onemocněních dýchacího oběhu. V ložnici vám solná lampa svým tlumeným světlem navodí klidnou atmosféru a příjemné myšlenky, díky čemuž se vám bude lépe usínat.


Uvolní vaše tělo i mysl od napětí a prohloubí váš spánek. Po rozsvícení žárovky uvnitř solného krystalu se začne lampa zahřívat (nesmí se samozřejmě používat v lampě úsporná zářivka) a z krystalu se začne odpařovat do ovzduší voda plná minerálů soli.

Díky této vlastnosti mají lampy a svícny z himálajské soli. Co přináší solná lampa do našich domovů. Do opracovaného minerálu je umístěna svíčka, nebo žárovka, která jej zahřívá, a následně do okolí uvolňuje prospěšné látky. Pozitivní vliv na lidské zdraví obhajují také.


Je možné si pořídit velkou lampu, ale z hlediska účinku. Při pořízení solné lampy se nejspíš zaměříte na velikost. Tu si můžete vybrat libovolně, samozřejmě ale platí, že čím větší je místnost, v níž solná lampa bude, tím větší by měla být samotná lampa.


Dají se přitom sehnat malé, středně velké i skutečně velké dosahující váhy i kg. Produkty z kamenné soli jsou uváděny na trh na onyxových, mramorových nebo dřevěných podstavcích. Jedinečné jsou USB solné lampy, které snižují škodlivé záření z PC a tím umožňují člověku lépe a déle se koncentrovat na danou věc. A jak pro Vás lampy pracují? KOLAGEN COLway - Přírodní Kolagen-elixír mládí.


PERMANENTNÍ PRODLUŽOVÁNÍ ŘAS. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky