úterý 18. dubna 2017

Klima bez hadice

Jsme předními distributory mobilních odpařovacích klimatizací v České republice. Naše výrobky dodáváme do bytů, domů, kanceláří. Hlavne pri klimatizáciách bez hadice je možnosť ich využitia vo viacerých budovách, keďže pri nich nie je nutná žiadna trvalá inštalácia.


Vo všeobecnosti sa tieto prístroje znižujúce teplotu miestnosti využívajú najmä pri panelákových bytoch, prenájmoch alebo v historických budovách, kde nie je možná inštalácia stacionárnych jednotiek. Ochlazovače vzduchu pracují na principu ventilátoru, kam se nalévá studená voda nebo led.

Hledáte klimatizaci bez hadice ? To je ochlazovač vzduchu, také zvaný odpařovací klimatizace Ochlazuje na 25°C, je tichý a úsporný Je vhodný i pro vás? Z důvodu nařízené celostátní karantény, způsobené COVID-1 jsme dočasně pozastavili osobní odběry a návštěvy zákaznického oddělení. Délka, šířka a vedení hadice také může ovlivnit výkon spotřebiče. Hadice by měla být co nejlépe průchozí, různé ohýbání a zamotávání může jen uškodit. Zároveň je optimální umístit jednotku co nejblíže k oknu (jinému otvoru pro vývod vzduchu), protože čím je hadice delší, tím více je zatěžován ventilátor klimatizace.


Sme poprednými distribútormi mobilných odparovacích klimatizáciou v Českej republike.

Všetky jednotky, či už s pomocou vonkajšej jednotky alebo teplovzdušnej trubice vyvádzajú teplo z miestnosti von , tj. Lenže okolo nej vám do miestnosti zase späť prúdi horúci vzduch – tým. Funkci SLEEP využijete v noci, kdy bude přístroj udržovat příjemné klima pro Váš co nejpohodlnější spánek. Dalším režimem je funkce DRY (odvlhčování), která bude udržovat vlhkost a pokojovou teplotu na komfortní úrovni.


V režimu AUTO bude jednotka automaticky určovat provozní režim pro Vaše optimální pohodlí. Odpařovací klimatizace tím pádem i šetrně zvlhčuje vzduch, který se pak lépe dýchá. W, funkcia topenia Olimpia Splendid UNICO Easy HP Klimatizácia bez vonkajšej jednotky je ideálnym riešením do priestorov, kde nie je možnosť umiestniť vonkajšiu jednotku. Pokud budete používat mobilní klimatizaci v místnosti, která má plastové okna, tak to pro Vás nebude žádný problém. Všechny jednotky, ať už s pomocí vnější jednotky nebo horkovzdušné trubice, vyvádí horko z místnosti ven , tj.


Zaměřili jsme se na mobilní, nástěnné i okenní modely. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci. Nejlepší je proto okno utěsnit speciálním těsněním pro klimatizace, které se nasadí na okenní rámy a do kterého se umístí hadice (nebo 2). Tyto hadice odpadního vzduchu jsou však v případů montované přímo do otevřeného okna. Bez inteligentního otvoru v okně je toto řešení velmi nehospodárné, protože oknem také proudí teplý venkovní vzduch zpět do místnosti, a částečně tak snižuje výkon klimatizační jednotky.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dobrá Klíma ponúka klimatizácie od svetových výrobcov značiek Daikin, Toshiba, Mitsubishi (japonské značky) a LG, Samsung (juhokorejskí výrobcovia), ktorí majú dlhoročné skúsenosti s výrobou klimatizačných jednotiek. Vybírejte si Klimatizace podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Infrazářič lze umístit na zeď, strop, či na teleskopický stojan. Tento zářič poskytuje okamžité a přímé teplo, bez nutnosti předehřívání. Prakticky žádná energie není absorbována vzduchem, to znamená, že se dosahuje vysoké účinnosti topení bez energetických ztrát. SK zakúpite novú klimatizáciu, tu starú Vám zdemontujeme a odvezieme zadarmo (v Bratislave a okolí). Ak sa chcete len zbaviť starej klimatizácie odvezieme ju zadarmo, ak bude kompletná a bola odborne zdemontovaná.


Mobilní klimatizace přenosné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky