středa 6. června 2018

Deskové výměníky tranter

Tranter je globální průmyslový koncern specializující se na vývoj, návrh a výrobu zařízení pro technologie přestupu tepla, zejména deskové a spirálové výměníky tepla. Svými distribuovanými výrobními a servisními kapacitami poskytuje podporu zákazníkům v celém světě. Rozebiratelné výměníky mohou mít desky z nejrůznějších materiálů pro širokou škálu použití.


Jedním z hlavních světových výrobců rozebiratelných deskových výměníků tepla je firma TRANTER. Jedná se o dynamicky se rozvíjející firmu s nejkvalitnějšími produkty a dobrou cenovou politikou.

CIP pro instalace jakékoliv velikosti. Je to dynamicky se rozvíjející se firma s nejkvalitnějšími produkty a dobrou cenovou politikou. Plate heat exchangers are used wherever thermal energy (heat) has to be transferred from one fluid to another. The advantage is that they can maintain the fluid temperature at a very low and stable level - depending on the temperature of the coolant. Deskové výměníky tepla Funke.


Výměníky tepla se využívají pro předávání tepla všude tam, kde není možné předávat teplo přímo ze zdroje do spotřebiče. Tepelné výměníky jsou svojí konstrukcí speciálně navrženy pro vytápění bazénové vody.

Nejvýhodnější je použití tohoto celonerezového výměníku při ohřevu vody plynovým nebo jiným kotlem, tepelným čerpadlem, popřípadě solárními kolektory. Speciální konstrukce výměníku omezuje průtok tak, aby v maximální. Komplexní program pro výrobu a dodávky tepla, včetně jeho měření, regulace a propracovaného dispečerského systému řízení.


Projekce, výroba, dodávka, montáž a rekonstrukce všech typů technologií v oblasti CZT a TZB. Ostatní deskové výměníky (např. B5 B6 B5 B42 Baj.) naceníme na poptávku. Další typy B5 B6 B5 B42 Baj.


Typy výměníků: deskové , trubkové s válcovým pláštěm, dvoutrubkové (trubka v trubce), trubkové s žebry pro ohřev okolního vzduchu (používán často jako chladič). Alfa laval APV API Schmidt Bretten (Sigma) Fischer GEA Reheat Tranter Tetra Pack Swep Cetetherm Vicarb Sondex. Se vzrůstajícím prodejem deskových výměníků bylo naším zájmem poskytnout zákazníkům a uživatelům kompletní záruční i pozáruční servis. Spolu se společností TRANTER nyní formujeme novou světovou sílu na trhu s deskovými výměníky tepla pod jménem TRANTER.


Budeme nyní nabízet nejširší řadu letovaných, skládaných a svařovaných deskových výměníků tepla pro topenářské, chladírenské, průmyslové a námořní aplikace. Teplo v hrsti - deskové výměníky tepla, tepelná čerpadla, blokové stanice a další. Spojení desek je provedeno svařováním, bez použití těsnění, toto řešení má TENEZ a. Svařované deskové výměníky tepla jsou jedinečným výrobkem naší společnosti, které splňují náročná kritéria na kompaktnost konstrukce a korozní odolnost. Jsou výhodné pro vyšší výkony.


Kompaktní pájené výměníky patří mezi nejefektivnější výrobky k výměně tepla.

Za nízké ceny velmi široká řada spolehlivých výměníků tepla. Výrobky SWEP jsou prověřeny milióny aplikací po celém světě. Výměníky jsou určeny pro široké použití v průmyslu, potravinářství a. V Kategorii deskové výměníky. Nabízíme níže kvalitní deskové výměníky na ohřev TUV.


Výměníkem protéká voda z primárního okruhu a předává energii do vody užitkové, která je. Pájené i montované deskové výměníky tepla pro všechna média v průmyslu. Trubkový výměník tepla.


Navrhujeme a vyrábíme nerezové svazkové trubkové tepelné výměníky tepla pro chlazení oleje nebo vody. Každý trubkový výměník tepla je navržen a vyroben na zakázku pro konkrétní podmínky. Naše produkty v oblasti kompaktních lamelových výměníků tepla jsou rozmanité a též velmi účinné.


Patří sem vzduchové chladiče na míru, komerční vzduchové chladiče a průmyslové kondenzátory. Popis činnosti: Výrobce výměníků tepla SECESPOL (se sídlem v Gdaňsku a obchodním zastoupením v Praze) se již více jak let specializuje na vývoj, konstrukci a výrobu různých řešení a typů výměníků tepla. Model RADIK KLASIK je deskové otopné těleso v provedení KLASIK, které umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy.


Svou konstrukcí je RADIK KLASIK určen pro otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky