středa 27. června 2018

Ohřívač čaje na svíčku

Kdo však při pití čaje čeká příliš dlouho, může se mu stát, že milovaný čaj při tom vychladne. Požitkáři proto používají ohřívač na čajovou svíčku , tedy svíčkou vyhřívaný podstavec, na kterém se čaj a další horké nápoje udržují teplé. Konvice na čaj s ohříváčkem ( na čajovou svíčku ) je ideální pro podávání čaje , nápoj v ní díky ohříváčku. Tvar otvoru může být čtvercový nebo kulatý, záleží na nás, co se nám líbí.


Pokud se nám podaří stříhat přesně.

Litinový ohřívač pod konvičku je dokonalým přítelem pro pravé japonské servírování čaje. Chcete-li čaj udržet déle teplý, stačí dovnitř ohřívače vložit zapálenou čajovou svíčku (není součástí), která bude udržovat teplotu vašeho čaje stále ideální. Otvor pro čajovou svíčku. Přijdete po dlouhé zimní procházce promrzlí domů a první věc, kterou chcete udělat, je dát si šálek horkého čaje. Aby vám čaj tak rychle nevystydl, umístíte konvičku na ohřívač , zapálíte svíčku a necháte ohřívač , aby pracoval.


Küchenprofi ohřívač konvic na čaj Ceylon, na čajovou svíčku. Chaganely Vodu Doporučujeme připravit si čaj z čagy do litrové konvice, kterou dáte na ohřívač s čajovou svíčkou.

Tím se udrží ideální teplota čaje v konvici a svíčka dodá čaji energii ohně. Můžete tak čaj popíjet během dne. Pro ohřátí čaje stačí vložit čajovou svíčku do stojánku.


Po ohřátí vody ( čaje , vína, kávy) na zvolenou teplotu se automat přepne do udržovacího režimu. Retro ohřívač na čaj 22cm. Ve chvílích, kdy si najdete chvilku na posezení s přáteli u šálku čaje , je i retro ohřívač tím pravým společníkem.


Nejenom že udržuje teplotu čaje v konvičce, ale hlavně jeho retro design a funkčnost dodá chvilce u šálku čaje úplně jinou hodnotu. Made in GermanyZáruka 24. Tento kovový ohřívač se svíčkou je určený pro ohřívání zejména skleněných konviček s průměrem dna větším než cm. Tělo ohřívače je z nerezové oceli a na podstavci je umístěna skleněná miska pro čajovou svíčku.


Využijete ho zejména na cestách, kde jistě oceníte jeho skladnost a snadné použití. Skleněný svícen na votivní svíčku v zemitých barvách podzimní přírody orámovaný. Tyto ohřívače jsou vyrobeny z leštěné nerezové oceli.


Praktický i krásný pomocník pro milovníky čaje ! Značkový skleněný ohříváček pro čajové konvičky.

Univerzální rozměr, který vyhovuje většině čajových konviček. Philippi Cubo ohřívač čajové konvice. Dárkové předměty a čajové teploměry. Obsahuje čajovou svíčku.


Ohříváček na svíčku pro konvičku. Velmi oblíbený způsob ohřívání čaje při relaxaci. Baleno v bezpečnostní dárkové krabičce. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. K dostání jsou i cestovní ohřívače láhví, které se jednoduše používají v autě pomocí zásuvky na zapalovač. Další produkty v kategorii.


Cena s DPH: 3Kč : Cena bez DPH: 2Kč: Produkt již bohužel není dostupný. Již od pradávna byla příprava čaje spjata s chvílemi pohody, relaxace a odpočinku. Aby tomu tak opravdu bylo, měli bychom věnovat dostatek času nejen výběru samotného čaje , ale také výběru čajového nádobí, na němž výsledný požitek z čaje do velké míry závisí.


Kdo sází na nadčasovost, udělá nejlépe s tvarově pěknými hrnky na čaj v bílé barvě. Ti, kteří by chtěli poněkud barevnější hrnky na čaj, je zaručeně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky