úterý 19. června 2018

Vytápěcí jednotka sahara

Nejen aktualizovaný design, ale i nová generace vytápěcích jednotek zahrnuje velké množství variant. Pláš výměníku je vyroben z nerezu. Celkové zařízení, ke kterému patří tato vytápěcí jednotka ,je instalováno jak mechanicky, tak elektricky.


Všechna vedení médií byla vypláchnuta a jsou bez nečistot a cizích těles. Vytápěcí horkovzdušné jednotky Sahara Prompt se skládají ze dvou částí, základní vytápěcí jednotka a žaluzie, která se snadno namontuje na základní jednotku.

Oplášování topné baterie je povrchově chráněno barvou RAL. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Teplovzdušná vytápěcí jednotka Nevada je jednoduchý model v provedení nástěnném i stropním.


S použitím příslušenství lze teplovzdušnou vytápěcí jednotku použít jako malou vzduchovou clonu či použitím difuzoru ji využít pro další distribuci vzduchu. Nabízím funkční nástěnnou větrací teplovzdušnou jednotku typu Sahara , určená k vytápění skladů, hal a podobných provozů. Je v elektrickém provedení. Jednotka byla doposud nepoužitá.


A, 3x4V topný výkon 12.

K ventilátoru dostanete stojan ( víz foto) zdarma. Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas. Podobné inzeráty naleznete v kategorii.


Vytápěcí jednotky sahara Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Vytápěcí teplovzdušná jednotka pro náročné podmínky SAVANA INOX se speciálním vodním výměníkem korozi nepodlehne. Využijete ji v zemědělských objektech, ale i bazénech, masokombinátech či pekárnách.


Dům a zahrada - Vytapeci jednotka bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vykurovací výkon od - 60kW.


Možné prisávanie 1 čerstvého vzduchu z vonkajšieho prostredia. Destratifikační jednotka Atacama. Vertikální dofuk až m. Díky úsporným EC motorům vám navíc šetří energii.

Větrací a teplovzdušné vytápěcí jednotky pro průmyslové objekty Vložit firmu. Firmy s prezentací výrobků. SAHARA MAXX Elektrické zapojení 9. Společnost AHI Carrier je součástí koncernu UTC CCS Carrier HVAC Europe, která zabývá se výrobou, dodáv.


Variabilní konstrukce jednotky, používané vysoce kvalitní materiály a zejména patentovaná výdechová žaluzie GEA zabezpečují zákazníkovi optimální řešení při vytápění výrobních prostor. Systém je možné doplnit o druhý. V této komoditě je GEA vedoucím. MONZUN – T eplovzdušný plynový ohřívač s axiálním ventilátorem určená pro větrání a ekologické vytápění průmyslových, sportovních a jiných objektů ohřátým vzduchem.


BKD - pružný nástavec ZH3. G- protidešťová žaluzie ZH3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky