čtvrtek 28. června 2018

Digitalni termostaty

Moderan način života zahteva i moderne i fleksibilne sisteme. Pogledajte šta smo novo pripremili za Vas! Termostaty pro vytápění místností a podlah na teplotu, kterou si sami nastavíte - ručně nebo v časovém programu. V naší nabídce najdete: ABB termostat s otočným ovládáním, digitální se spínacími hodinami, pro ovládání topení i chlazení.


Istovremeno komforno i štedljivo grejanje obezbedjuje savremena tehnologija digitalnog termostata izuzetne preciznosti (C). Svaki naš Dimplex top model konvektora poseduje ovaj digitalni termostat.

Kontrola i ušteda vrši se uz pomoć adaptivnog pokretanja pametnog opcionog tajmera koji ima mogućnost kreiranja devet celodnevno. Najdete je v českém jazyce a ke stažení ve formátu pdf. Všechny manuály u nás jsou zdarma.


Univerzální digitální termostat. Vlastnosti: regulace teploty. Možné použít na chlazení i topení. Praktické digitální termostaty dnes nabízí možnosti jako například nastavení hystereze.


Možnost použití při topení, chlazení, odložený start, přesné nastavení a spousty dalšího. Podívejte se na naší kompletní nabídku.

SALUS 0je vzhľadem ke svému širokému využití univerzální programovatelný termostat s beznapěťovým kontaktem, vhodný k regulaci všech typů kotlů, elektrických přímotopů, spíná zařízení od 0-230V s maximální zátěží 5A. Má podsvícený displej oranžové barvy. Vybírejte si Termostaty podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Digitalni programski sobni termostat bežični VS20BRF Salus iT600. Model BT koristi se za regulisanje funkcija gotovo svih termotehničkih i klima uređaja dostupnih na tržištu.


Priključuje na termotehničke ili klima uređaje na kojima postoji priključak za sobni termostat , nezavisno od toga, da li je visina komandnog napona na priključku 24V ili 230V. Jednoduchý digitální termostat s dvěmi výstupními relé umožňuje regulovat teplotu v rozmezí -50°C ~ 100°C s rozlišením 0. Digitální termostaty , Epřístroje. Chcete ovládat vytápění Vašeho domu, bytu, chaty nebo jiného objektu přes Váš mobilní telefon?


Analogový digitální regulátor teploty se systémem ON-OFF nebo se systémem proporcionálního pásma - při přiblížení k požadované (cílové) teplotě se spínací čas relé vždy. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Mains or Low Voltage Switching.


View all: Honeywell Wired Thermostats. Check stock in your local store. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jednozónové termostaty měří prostorovou teplotu v jedné místnosti a na základě této teploty ovládají zdroj tepla. Na jednozónové prostorové termostaty je zaměřen tento článek a všechny uvedné popisy se vztahují na tyto typy. Vícezónové prostorové termostaty a systémy budou popisovány v dalším článku. Logitron dodává měřicí přístroje, regulátory, termostaty a monitorovací systémy značek: Dixell Ascon Tecnologic Produal Pixsys Carel Ebro Euroster Registrovaní zákazníci mají k dispozici aktuální ceny.


Jedná se o chytré programovatelné termostaty , které přinesou k vám domů tepelnou pohodu a úsporu na ročním vyúčtování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky