pondělí 11. června 2018

Prodám šnekový dopravník na uhlí

Prodám šnekový dopravník krtek na sypké mat. Jsme schopni instalovat. Inzerát šnekový dopravník na uhlí ,pelety,obilí,drtě,. Dopravníky jsou určeny na levné hnědé uhlí Ořech2.


Benešov, cena dohodou, od kral. Zakázková výroba Trhový Štěpánov, zasíláme po celé ČR a SR.

Je to bezprašný provoz a už nemůsíte nosit uhlí v kbelíku. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Nákladní vozy, užitkové vozy a dodávky bazar: uhlí. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Volně ložené uhlí Vám složíme rovnou do sklepa ! Nabízíme 4-metrový pásový dopravník , který Vám složí uhlí okénkem přímo do sklepa. Doprava vlastní a nebo na dobírku přepravní službou. Průměr šneku 200mm včetně elektromotoru a převodovky. Důvod prodeje: rušení kotelny na tuhá paliva.


Výrobce Taurus Chrudim.

Zapoměnte na pracné doplňování násypky do automatického kotle. Pořidte si dopravník paliva z Vaší kotelny přímo do zásobníku kotle. Naplnění násypky trvá jen několik pár minut. Jedná se o výkonný a velmi tichý šnekový dopravník paliva. Motor o výkonu 55kW s možností 2i 380V.


Včelaři ocenili rychlou a účinnou pomoc ministra Gandaloviče. Vhodná na stavbu navijáku. Na dnešním jednání ocenili zástupci Českého svazu včelařů rychlou pomoc ministerstva zemědělství při potížích způsobených přemnožením roztoče varroa destructor.


Predám elektrický naviják na 380V, je tam silná prevodovka a motor. Naviják má reguláciou vpred a vzad plus koncový spínač. Naviják je možné použiť ako agregát na lanovku, stavebný výťah, dokáže šplhať.


Predám alebo vymením na šnekový dopravník na obilie. Preferujem mailovú komunikáciu, s. Inzerát Šnekový dopravník pro dopravu uhlí , obilí, pelet již vidělo 7lidí. Poptejte náš šnekový dopravník - uděláme vše pro to, aby jste byli s nabídkou spokojeni.


Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Možno prodat jen jednotlivé díly. Adapt dopravníky Pardubice - PÁSOVÉ DOPRAVNÍKY - výroba, prodej, montáž.

Tuzemské ceny, kvalita, zkušenosti. Různá provedení a typy. Nabízím šnekový dopravník na dopravu obilí , uhlí , písku, hlíny , štěpky. Ostatní Nabízítlakový čistič kanalizace 160. To se podepisuje na maximální jednoduchosti provozu.


Nabízím výrobu šnekových dopravníků v různých průměrech a délkách pro dopravu paliva do zásobníku automatických kotlů. Zásobník paliva může být dle požadavků. Oficiální stránka města a Městského úřadu Železný Brod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky