pondělí 25. června 2018

Tlakový ohřívač vody dražice

Ohřívače a zásobníky teplé vody z Dražic. Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší bojler. Každým rokem si myslíme, že jsme dosáhli cíle.


A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody (bojlery), akumulační nádrže. Umožňuje instalaci pouze jednoho odběrného místa teplé vody. Jeho přednost spočívá v tom, že ohřev objemu vody elektrickým proudem se. Elektrický bojler Dražice TO maloobjemový tlakový.


Kompaktní elektrický ohřívač vody vhodný pro jedno nebo více odběrných míst. Objem litrů dostačuje i pro sprchu nebo více umyvadel. Průtokové ohřívače vody jsou ideální pro ohřev vody s malým a nepravidelným odběrem. Na výběr máte elektrické a plynové ohřívače vody , které lze dále dělit na tlakové (pro více odběrných míst) a beztlakové (jedno odběrné místo).


Průtokový ohřívač funguje na principu úsporného ohřevu, kdy je voda. Popis: Prodám elektrický ohřívač vody tlakový - Dražice typTO5IN objem litrů,výkon topného tělesa 2kw,zadní kryt naprasklý,ale jinak plně funkční. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Může pracovat v tlakovém nebo beztlakovém systému, ovšem v tlakovém systému může zásobovat více odběrových míst. Nádoba smaltovaná ocel. Odolný vůči korozi a usazování vodního kamene.


Tlakový ohřívač vody dražice

Výrobní řada společnosti DZ Dražice , čítající více než 3typů a modifikací ohřívačů vody , je výsledkem naší dlouholeté snahy vyhovět náročným přáním zákazníků. Také do budoucna chceme pokračovat v rozvíjení naší filozofie, zaměřené na spokojenost zákazníka. HAKL MK-průtokový ohřívač vody tlakový. Karma Alfa POV-ZP (1) Přidat do poro.


Sháníte levný průtokový ohřívač vody na chatu či chalupu? Za jeho výrobou stojí proslulá společnost Dražice , která je známá svým důrazem na kvalitu a bytelné provedení. Kompaktní tlakový průtokový ohřívač vody vhodný pro jedno odběrné místo s možností volby výkonu topného tělesa.


Tlakový ohřívač vody dražice

Velkým plusem je schopnost provozu i při menším tlaku vody. Tento pokročilý ohřívač vody může pracovat na propan-butan nebo na zemní plyn. Patří do energetické třídy B, což je na plynový ohřívač stále dobré. Ideální je použití u dřezu nebo umyvadla a ne pro moc časté používání, přeci.


Vedoucí tuzemského prodeje Družstevních závodů Dražice , Ing. Solární ohřívače vody Dražice. Družstevní závody dražice patří mezi největší výrobce bojlerů v České republice.


Tlakový ohřívač vody dražice

Vyrábějí různé typy solárních ohřívačů vody , jejich sortiment je v této oblasti velmi široký. DZD ohřívače vody jsou mezi českými zákazníky žádané, protože se osvědčili kvalitou a cenou. Ohřev zajišťuje keramické totopné těleso ovládané provozním tlakem. Samozřejmostí jsou bezpečnostní pojistky proti zamrznutí a přehřátí. Beztlakový ohřívač vody do litrů nad dřez Euro Malý beztlakový ohřívač vody nad jedno odběrné místo: umyvadlo, kuch.


Vyžaduje instalaci jen na speciální baterii, která je součastí ohřívače. Stupeň krytí ve standardu IP 44. Funguje při hodnotě napětí 2V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky