středa 13. června 2018

Dezinfekce auta ozonem

Odstranění zápachu a dezinfekce prostor (čištění ozónem) provádíme pomocí výkonných generátorů ozonu. Našim cílem je pomáhat žít v čistém a příjemném prostředí. Vyberte si z naší bohaté nabídky ZDE. Dezinfekce umýváren, saun, toalet, hygienických místností. Pomocí generátoru ozónu se zbavíte velmi efektivně a rychle jakéhokoliv nepříjemného zápachu.


Ozón velmi účinně likviduje pach moči, plísně či zatuchlinu.

Vygenerovaný ozón se dostane do každého skrytého zákoutí dezinfikované místnosti, kde zničí. Po aplikaci může být jemný odér ozónu cítit ještě asi hodin. Ozon má vysoké sterilizační a desinfekční účinky a zároveň odstraňuje zápach (např. cigaretový kouř, hniloba, pach po domácích mazlíčcích, pot apod.). Vysoce efektivní způsob dezinfekce a dezodorizace, který ničí veškeré viry, pachy, plísně, roztoče, mikroorganizmy.


Max dvě hodiny po aplikaci lze prostory používat. V přístroji díky výboji vzniká ozón, který má vysoce dezinfekční účinky. Kvalita odvedené práce a její výsledek je u nás spolu s vámi, našimi zákazníky, vždy až na prvním místě.


Upouští se od dezinfekce interiéru vozidla konvenčním dezinfekčním sprejem a začínáme ho dezinfikovat ozonem. Ozón je forma tříatomového kyslíku O který vzniká elektrickým výbojem.

Tento reaktivní tříatomový kyslík rychle reaguje s bakteriemi a viry, které okamžitě usmrcuje. Universal Wire Audio Handset. U nás to používá kluk co čistí auta.


Stojí to tam asi 50- tak si myslim, že i. Proti MIKROBŮM a BAKTERIÍM v klimatizaci i interiéru auta. K dezinfekci ozónem dochází prasknutím buněčné stěny. Autoservis Aleš Lengál, sídlící v okrese.


Jedna z nejrozšířenějších a nejmodernějších metod je dezinfekce ozonem. Naše společnost se dlouhodobě zabývá servisem mimo jiné úklidové techniky včetně extrakčních a čistících strojů a chemie pro tyto stroje. Sterilizace roušek ozonem pomocí sterilizátoru vyrobeného z nefunkční mikrovlnné trouby, za pomoci generátoru ozonu vlastní výroby.


Video není odborný návo pouze inspirace. Příčinou je vlhkost, která se sráží na výparníku klimatizace. S vlhkostí se zde usazují i drobné nečistoty, které vytvářejí půdu pro mikroskopické částice jako jsou bakterie, houby. Po dostatečném nasycení ozonem je možné vodu použít k danému účelu. Všechny generátory se umí automaticky po 1-minutách vypnout.


Profesionální dezinfekce bytů, domů, kanceláří, ordinací, čekáren, škol a školek a jiných společných prostor. Zbavíme Váš prostor nebezpečných virů, koronavirů, bakterií, plisní a zápachu. Spolu s dezinfekcí je doporučena výměna kabinového filtru, skrz který proudí vzduch zvenčí do vozu.

Nejšetrnější a přitom nejefektivnější forma dezinfekce a dezodorizace je ozónovým čištěním. Po 1 vydezinfikování. Představujeme Vám novinku v našich službách, kterou poskytuje naše pobočka v Praze.


Metoda čištění vozidel ozonem ničí viry, bakterie, spóry, plísně, pachy, a to mnohonásobně účinněji než dezinfekce běžnými chemickými prostředky. Tím, že se jedná o plyn, je. KORONAVIRUS NEMÁ ŠANCI!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky