čtvrtek 7. června 2018

Nízkoenergetický sips dům

Nízkoenergetický sips dům

Dosahuje se toho kvalitním návrhem a provedením stavebních postupů především bez tepelných mostů. Prohlédněte si nízkoenergetické domy, které jsou k dispozici ve variantě na klíč. Pomocí filtrů si můžete domy dále třídit. Projekty nízkoenergetických domů jsou řazeny dle oblíbenosti.


Nízkoenergetický sips dům

Foto: Heluz Těsnost budovy je nový požadavek, aby do domu nepronikal nežádoucí vzduch spárami ve stěnách, okolo oken, ze sklepa, otevřeným krbem atd. Navíc v provedení na klíč si přeberete plně vybavený nízkoenergetický nebo pasivní dům připravený k bydlení. Nabízíme i opravdu levné nízkoenergetické domy. U nás pořídíte i nízkoenergetické domy do milionu! Pro mladé páry nebo seniory je nízkoenergetický dům na klíč, jako je například MM ideálním.


Upravíme Vám nízkoenergetický dům dle Vašich individuálních požadavků nebo navrhneme zcela nový dům na míru dle Vašich představ. Jsme pro Vás tím pravým partnerem. Zanechte nám zde svůj kontakt a my Vám sami zavoláme.


Upravíme Vám tento dům dle Vašich individuálních požadavků nebo navrhneme zcela nový dům na míru dle Vašich představ. Při hledání vhodného bydlení narážíme hned na několik rozporuplných otázek. Pro jaký materiál, společnost, postup a způsob výstavby se rozhodnout? V drtivé většině případů si zájemce o nové bydlení přeje časově nenáročný, moderní, nízkoenergetický dům , který ho však nebude stát několik milionů. Rozhodli jsme se aktualizovat seriál Jak se staví dům a součástí této práce je i přidání nových dílů.


A právě prvním je článek o rozhodování mezi nízkoenergetickou nebo pasivní výstavbou. Zda si nechat postavit nízkoenergetický a nebo pasivní dům , je dnes zásadní rozhodnutí. Byť lze stále ještě říci, že. Rodinný dům postavený jako nízkoenergetický má velice dobře provedeno zateplení celé stavby.


Cena za výstavbu nízkoenergetického domu je přibližně stejná jako u každé novostavby a neměla by být výrazně dražší. V dnešní době jsou totiž dobře dostupné technologie na provoz budovy i moderní zateplovací a izolační. Opět je velký důraz kladen na izolaci (zateplení). Naše typové projekty lze navrhnout právě jako nízkoenergetické domy.


Ušetříte tímto značné finanční náklady na materiál a práci řemeslníků a také mnoho času. Nízkoenergetické a pasivní domy jsou často také tzv. Nepoužíváme tímto mokré procesy a proto jsou stěny již suché a připraveny k vymalování. Dům je tak připraven k vašemu rychlému nastěhování a odpadají vám problémy s vlhkostí jako je to běžné u zděných staveb. Vyberte si mezi projekty ve variantě rodinné domy na klíč.


Pokud budete chtít své cílení rodinného domu na klíč dále zpřesnit, zvolte si požadovanou dispozici, energetický standard nebo cenové rozmezí. HELUZ není jen špičková cihla, ale kompletní stavební systém. Jednopatrovy rodinný dům ve Statenicich. Plocha domu 125m plocha pozemku 618m2. Dům je nízkoenergetický , vystavěn ze SIP -panelů a má elektrickou systému topení (elektrokonvektory a karbonovou teplu podlahu).


Blízko v okolí jsou zastávky autobusu, potraviny, restaurace a. Naše nabídka typových domů vychází z již realizovaných staveb, jejichž dispozice je praktická, funkční a pro většinu zákazníků vyhovující. Pro náročnější zákazníky, kteří mají zájem o atypický dům , je řada typových domů Eko top, které jsou architektonicky originálnější. Těm, kteří si nevyberou z nabídky typových domů, pomůžeme zrealizovat dům na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky