středa 20. června 2018

Radiové vodoměry

Radiové vodoměry

A jak to tu pořád někdo maže, tak jsem zvědavá, jestli tu zanechá zobrazenu tuto otázku: Když už se zde pořád hádáme o ty radiové vodoměry , řekněte mi, dle kterého zákona jsou vlastníci přinucováni k instalaci vodoměrů ? Jak jsem se dotazovala právníků, žádný takový zákon nyní neexistuje. Bez problémů lze přenášet i větší objemy dat. Typické použití pro tzv.


Nabízíme bytové a domovní vodoměry a měřiče tepla. Zajišťujeme prodej náhradních dílů na dobírku. I když je rádiový odečet velice pokrokový a moderní způsob odečtu, přesto přináší, jako každá nová věc, nové problémy.


Opakovaně vkládám dotaz, který se hned napoprvé nezobrazil: Je možno v domě SVJ vyměnit původní mechanické vodoměry za dva radiové , aniž by tento fakt byl předem projednán s vlastníky ? Zároveň mě zajímá, zda má vlastník právo ve svém bytě zvolit, jaký vodoměr chce užívat. Zařízení APT-OMS-NA-je určeno pro odečet bytových vodoměrů a bezdrátového přenosu dat. Výrobky značky: ENBRA Suchoběžný, jednovtokový, bytový, radiový, antimagnetický. Vodoměr bytový ENBRA ER-AM SV DN15. Základná charakteristika a vlastnosti: mimoriadne presný (Rmax = 100) zvýšená presnosť v kombinácii s pákovými batériami.


Orientace na tradičního domácího výrobce přináší zákazníkům dlouhodobou jistotu při zajišťování měření spotřeby vody. Při nákupu nových vodoměrů i při opravách a následném ověření se mohou spolehnout na široké zázemí a. Mějte její spotřebu pod kontrolou s vodoměry společnosti ENBRA. Ať se jedná o měření spotřeby v bytě či v průmyslovém provozu, na vodoměry ENBRA se vždy můžete spolehnout: zaručují přesné a spolehlivé měření, dlouhou životnost a stabilitu metrologických parametrů, v našem sortimentu naleznete vodoměry vyhovující široké škále požadavků.


Inštalácia a použitie bytových vodomerov na studenú a teplú vodu slúži ako nevyhnutný motivačný prvok k úspornému chovaniu obyvateľov a zároveň umožňuje spravodlivé rozúčtovanie nákladov za vodu a teplo podľa skutočnej spotreby užívateľov bytov a nebytových priestorov. Připravili jsme pro Vás novou generaci vodoměrů Kamstrup Multical s integrovaným teploměrem, modifikované vodoměry Kaden S06x s informací o zapnutí komunikace wireless M-Bus na displeji, kvalitní ultrazvukové kalorimetry Kamstrup Multical 3a teplotní sensory s. Dotace na radio vodoměry Vážení a milí sousedé, všichni v Praze se bohužel musíme vypořádávat s velmi agresivní podobou krátkodobých ubytovacích služeb v domech, které mají sloužit k našemu trvalému a spokojenému bydlení a které nám a našim rodinám mají poskytovat místo pro odpočinek a klidný život. Spotřebu studené a teplé vody zjišťují rádiové vodoměry. Spotřeba chladících jednotek je registrována měřiči chladu. U podlahového vytápění jsou užívány měřiče tepla s rádiovým rozhraním.


Na jednotlivá topná tělesa jsou instalovány rádiové indikátory vytápění. Sdružené (kombinované vodoměry ) jsou určeny většinou pro objekty, kde dochází k velkému kolísání průtoku vody. Bytové vodoměry Bmeters jsou suchoběžné a mokroběžné konstrukce. Kvalitní přesné bytové vodoměry umožní hlavně přesné rozdělení spotřeby vody a spolehlivé měření. Jsou koncipovány jak pro horizontální, tak vertikální rozvody při stoupajícím a klesajícím proudění.


Značení třídy přesnosti vodoměru – na ciferníku vodoměru je vyznačena přesnost vodoměru v různých polohách. Lze je dodat ve variantě WS pro. Pořiďte si vodoměry Techem, které zajišťují přesné a spolehlivé měření spotřeby vody.


Naše rychle a snadno instalovatelné vodoměry jsou tou správnou a bezpečnou cestou jak při projektování a instalaci, tak také při užívání v pozici nájemníka či vlastníka nemovitosti. Radiové odečty vodoměrů neznamenají, že musíte mít elektronické vodoměry. Takové krabičky, jako píše komentátor Mlha, již existují, v řadě firem je nabízejí, údaje se dokonce zaznamenávají do grafů a tabulek. Je známo, že každý průtokoměr se časem zanese, proto jsou předepsané výměny. Radiový modul WMBUS 8MHz pro průmyslový vodoměr WDE-K50.


Určujícím parametrem je zde hlavně průtok. V některých případech je možné vodoměry osazovat několika typy systémových modulů, které. V praxi to znamená, že radiové zařízení je schopné být funkční po metrologická období (ze zákona povinné „cejchování“ vodoměrů na studenou a teplou vodu po 5-ti letech). Při výměně se jen přemontuje snímač vodoměru z původního vodoměru na nový.


Radiové vodoměry

Všechny rádiové přístroje mohou komunikovat mezi sebou, a tím v konstrukčně složitějších, případně atypických objektech mnohonásobně zvyšují schopnosti přenosu dat. Každá kvapka sa počíta! Meraním a rozpočítavaním podľa skutočnej spotreby klesá spotreba vody preukázateľne o –. Tým ušetria nielen užívatelia bytov, ale chránime aj naše životné prostredie.


Druhým typem vodoměrů jsou vodoměry s dálkovým odečtem stavu. První systémy používaly datovou drátovou sběrnici, ale dnes již je standardem provádení dálkového odečtu na principu bezdrátové radiové komunikace. Dá se říct, že jedinou nevýhodou těchto vodoměrů je vyšší cena.


Radiové vodoměry

K výhodám patří jednoduchý. Jiné velikosti vodoměrů lze poptat individuálně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky