pondělí 4. června 2018

Revize kotle viadrus

Přehled techniků, kteří vám mohou zajistit revizi je rozdělený podle krajů a měst. Kotle VIADRUS tedy mohou kontrolovat pouze osoby s osvědčením vydaným naší společnosti. Seznam těchto osob naleznete přes vyhledávání níže. Pro vyhledání revizní firmy vyberte Stát a kraj a následně produkt pro zobrazení všech certifikovaných organizací s oprávněním z daného regionu.


Kontrola a revize kotlů Viadrus.

Provádíme povinné kontroly a revize kotlů společnosti VIADRUS a. Povinná revize kotlů na tuhá paliva bude vyžadovaná už od 31. Potřebujete rychle sehnat technika, který vám revizi zajistí? Využijte naší databáze techniků, kteří jsou způsobilý provádět revize kotlů na tuhá paliva.


Automatické kotle bývají použity zejména v objektech bez přívodu plynu u kterých je požadován vysoký komfort obsluhy a nízké provozní náklady. Tradiční kotle na tuhá paliva se uplatní především tam, kde jsou požadovány nízké pořizovací i provozní náklady. Každý provozovatel kotle na tuhá paliva má povinnost pravidelně po třech letech nechat provézt kontrolu kotle , tzv.


Letos tedy budou opět revize ze zákona povinné.

Proto vám doporučujeme nakupovat výrobky značky VIADRUS pouze v té zemi, v níž hodláte tyto výrobky používat. Dále vám doporučujeme, abyste si při nákupu tohoto zboží (zejména při nákupu prostřednictvím internetu) ověřili například podle výrobního štítku, pro který trh je výrobek určen. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami.


Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Kotle na tuhá paliva VIADRUS se vyznačují vysokou účinností a šetrností k životnímu prostředí. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení v Praze a Středočeském kraji.


Výrobce litinových kotlů na plynná, pevná a kapalná paliva, ohřívačů vody, litinových radiátorů a OEM kotlových těles. Revize a odborné poradenství. V souladu se současnými trendy a požadavky trhu.


Výroba komerčních odlitků z šedé litiny, oceli a neželezných kovů. Jejich dlouholetá tradice slévárenství je zárukou kvality a spolehlivosti. Viadrus se zabývá především kotli na tuhá paliva, vyrábí litinové kotle na tuhá paliva, ale i na plyn a olej. Odborně provedená revize či tzv. Tato povinnost se týká všech typů kotlů na pevná paliva a za její nedodržení hrozí úřady pokutou až 50.


Kde koupím náhradní díly na kotle VIADRUS ? W včetně, který slouží jako zdroj tepla pro teplovodní soustavu, povinen provádět jednou za dva roky kontrolu technického stavu a provozu tohoto zdroje. Odpověď: Náhradní díly na výrobky VIADRUS jsou prodávány přes partnerské firmy tzv. Někteří smluvní prodejci jsou schopni náhradní díl dodat přímo konečnému zákazníkovi.

PROČ PROVÁDĚT REVIZE PLYNOVÝCH KOTLŮ? Dokončení-Místo realizace. Doba realizace-Zákazník.


Ráda bych si od Vás nechala udělat revizi kotle na tuhá paliva Viadrus Hercules U 2 který byl za. Na základě platné právní legislativy od 1. Jedná se o zakázku v obci Korouhev (u Poličky) okr. Pro kotle máme 6recenzí od 3prověřených firem. Získejte cenové nabídky zdarma na kotle , Viadrus.


Výchozí revize plynových kotlů je ze zákona povinná před uvedením plynového kotle do provozu, tato povinnost platí pro všechny provozovatele plynových kotlů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky