pátek 22. června 2018

Daikin ceník 2018

Všechny předchozí ceníky již nejsou platné. Vyhrazujeme si právo tiskových chyb a produktových změn. Technický ceník BAXI tepelná čerpadla platný od 1. All prior pricelists are not valid anymore.


Využijte naší trvalé skladové zásoby klimatizací DAIKIN , LG a Sinclair! Velkoobchodní ceníky pro registrované odběratele jsou k dispozici na vyžádání.

To use all available functions on this website, JavaScript must be enabled in your browser. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. All units listed in this catalogue operate with R410A or, if indicate Rrefrigerant - they contain fluorinated greenhouse gases. Refrigerant leakage contributes to clima. Vytvořte si doma Perfect C°mfort prostředí!


Kvalitní instalace klimatizace. Podrobné informace o nabízené kvalitě služeb. We develop state-of-the-art technology that provides indoor comfort solutions for our customers.


We do this by focusing on core technologies.

Daikin Altherma monobloc. Our refrigerant control technology provides an efficient and effective way to transport heat. This offer brought to you exclusively by your local.


Limited time promotion! Coniuga design puro, angoli morbidi che contribuiscono a creare una forma. TAP INTO THE INDUSTRY SOURCE FOR TRAINING.


A wide variety of models are offered to suit your requirements and are available in wide range of indoor unit types allowing you select the perfect solution for your interior decor. Posláním společnosti AZ KLIMA a. Současný nedostatek lidí na českém trhu práce nutí zaměstnavatele stále přicházet s novými nápady, jak si udržet ty stávající. Většina firem se uchyluje k finančním odměnám nebo dalším nepeněžním benefitům, je ale potřeba vymýšlet nové a neokoukané motivační nástroje. Možnost platby za zboží a služby v kryptoměnách. Revize kotlů na tuhá paliva.


Nový ceník klimatizací LG. Přidány produktové listy klimatizačních jednotek Samsung. Vloženy ceníky klimatizací značky Acond pro rok.


Toto chladivo přináší pro životní prostředí několik výhod. Je energeticky vysoce účinné, používá se v menším množství a má podstatně nižší ekvivalent CO2. Pokud potřebujete radu k produktu či projektu, technickou podporu nebo máte jiné dotazy, jsme tu, abychom vám pomohli.

Provádíme také kompletní domovní. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky