pondělí 18. června 2018

Vodoměry s radiovým odečtem

Order directly from the leading manufacturer. Free shipping worldwide. Secure multiple assets, including Tether, using a Ledger Hardware. Elektronický vodoměr KADEN s rádiovým odečtem.


Umožní mimořádné odečty a řeší veškeré požadavky praktických instalací. Statistika prodeje jasně hovoří pro vodoměry s dálkovým odečtem.

Vodoměry s dálkovým odečtem. Jsme přímým distributorem vodoměrů přímo od výrobce. Prosím, použijte minimálně znaky!


Tento dálkový bezdrátový odečet je provozován vždy v povoleném pásmu radiových frekvecí, protokol přenosu a frekvence se liší u jednotlivých výrobců. Montáž elektronických vodoměrů a jejich uvedení do provozu je stejně jednoduché jako u mechanických vodoměrů. Standardně je u nových elektronických vodoměrů z výroby aktivována pouze obousměrná radiová komunikace Rcom, po instalaci vodoměru už tedy není nutný žádný zásah či aktivace.


Spokojenost zákazníků je naším prvořadým cílem. Statisíce instalovaných vodoměrů KADEN dokazují úspěšnost našeho snažení.

I když je rádiový odečet velice pokrokový a moderní způsob odečtu, přesto přináší, jako každá nová věc, nové problémy. Indikátory topných nákladů s dálkovým odečtem Správně fungující bytové měřiče tepla a vody jsou jedním z předpokladů vedoucím ke snížení nákladů na energie. Neovlivnitelné vodoměry pro SVJ v AKCI, montujeme a dodáváme vodoměry s dálkovým odečtem. Mokroběžné neovlivnitelné vodoměry a velmi přesné vosoměry SMARTm D vybavené integrovaným RF modulem.


Jsme schopni převzít vodoměry i do komplexní péče, kdy zajišťujeme jejich odečty, vyúčtování, cejchování a opravy. Zajišťujeme montáž, dodávku a servis klasických bytových vodoměrů i vodoměrů s radiovým odečtem. Odečty na dálku totiž umožňují snadný a rychlý sběr dat, aniž by osoba provádějící odečet musela být přítomna přímo u vodoměru.


Nový elektronický vodoměr KADEN s radiovým odečtem umožňuje registrovat a sledovat velké množství údajů o spotřebě vody, její časové rozvržení, chybové stavy a pokusy o neoprávněnou manipulaci s vodoměry. Pokud máte instalovány elektronické indikátory a bytové vodoměry s rádiovým přenosem dat, není důvod vstupovat do Vašeho bytu. Odečety jsou provedeny pochůzkou kolem domu popř. Odečet je rychlý, s ohledem na počet přístrojů ve Vašem domu může trvat až minut. Za sebe tedy můžu říct, že se výborům, co objednaly vodoměry s dálkovým odečtem , ani moc nedivím.


Sama o nich taky uvažuji při příští výměně. Z elektrosmogu taky nadšená nejsem, ale jde jen o kapku v rybníce (jen v mém bytě se mi zobrazuje cizích wi-fi sítí a taky s tím nic nenadělám). HUTIRA – BRNO, Testování vodoměrů s dálkovým odečtem TVFBrno. Rádiové indikátory a vodoměry s dálkovým odečtem lze doplnit (i kdykoliv v budoucnu) o systém centrálních odečtů.


Nová rámcová pojistná smlouva Našim klientům nabízíme nové, výhodnější a levnější podmínky komplexního pojištění bytových domů.

Ještě před výběrem konkrétního typu vodoměru je nutné si dobře rozmyslet, zda-li chcete měřené hodnoty odečítat přímo v místě odběru nebo je přenášet na internet - k získání informací o aktuální spotřebě vody vám pak bude stačit počítač nebo telefon. Určujícím parametrem je zde hlavně průtok. Kaden S05 S0- standardní mechanické vodoměry. Bonega mechanický - standardní mechanický. Přesný neovlivnitelný vodoměr Maddalena TT-CD ONE TRP, pro snížení doplatků za vodu, s radiovým odečtem.


Popis : Včetně RF modulu pro dálkovou. Jak postupovat, když chci nazpět vodoměr mechanický – a tedy. Přitom, byly-li by osazeny vodoměry s dálkovým odečtem , ušetřil by výbor. Pro představu investice do bytového vodoměru s bezdrátovým radiovým odečtem po W-Mbus činní cca 9Kč s DPH. Co se týče spotřeby samotné, vždy záleží na typu provozu a také roční době.


V zimně obecně klesá spotřeba vody. Dálkové odečty naměřených hodnot nejen zpřesňují a zlevňují rozúčtování, ale mohou zabraňovat i podvodům. Chytré vodoměry s radiovým komunikačním modulem totiž mohou provozovatele samy aktivně upozornit na pokus o nelegální zásah. Ne všechny vodoměry ale tuto funkci nabízí. Wireless M-Bus OMS kompatibilní.


Komunikační technologie používaná v přístroji je založena na systému OMS (Open Metering System), který jako jediný v Evropě poskytuje otevřený komunikační standard pro měření spotřeby elektrické energie, plynu, vody a tepla. Už let pomáháme uživatelům bytů v bytových domech snižovat rozdíly, a tím nedoplácet zbytečně za sousedy. S těmito vodoměry máme velmi dobré zkušenosti, poruchovost je prakticky nulová.


Tyto vodoměry lze použít všude, kde je montážní rozteč vodoměru 1mm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky