úterý 5. června 2018

Elektrický odpařovač proti komárům

Elektrický odpařovač proti komárům

Po zapojení do elektrické zásuvky se začne odpařovat účinná látka, která chrání místnost před komáry až hodin. Elektrický odpařovač s náplní ve formě polštářku zajišťuje ochranu proti komárům , které světlo přitahuje. Raid se suchými náplněmi vás ochrání proti dotěrným komárům až hodin. Balení elektrický odpařovač proti komárům pro děti BROS.


Obsahuje ml odpuzující látky v nádobě a hlavu pro zapojení do elektrické sítě. Upozornění související s bezpečností. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Při manipulaci s přípravkem zabraňte kontaktu s očima a kůží. Po té, co zapojíte přípravek do. Nová technologie kombinuje kompaktní odpařovač s koncentrovanou náplní bez parfemace. Biolit Plus elektrický odpařovač proti mouchám a komárům nocí (Odpuzovače zvířat) Hodnocení produktu:.


Elektrický odpařovač proti komárům

Zabíjí i komáry skryté za. Náplň o objemu 40ml vystačí až na klidných nocí bez komářího bzukotu a štípanců. Přenosný elektrický odpařovač na baterie. Raid elektrický tekutý má účinné složení, která poskytne efektivní ochranu proti komárům až na nocí. Ochrání místnost až do m3.


Přináší rychlý účinek a nepřetržitou ochranu proti komárům a mouchám. Se svěží vůní citronelly. Přístroj účinkuje již po několika minutách, omezuje aktivitu komárů, kteří později hynou. Tento přístroj zároveň poskytuje ochranu v místnostech s otevřenými okny a zabraňuje vniknutí hmyzu do místnosti. Biolit Plus je elektrický odpařovač proti komárům a mouchám, které zabíjí i na hůře přístupných místech a ve velkých prostorech.


Po zapojení odpařovače do elektrické zásuvky se začne odpařovat účinná látka která likviduje hmyz nacházející se uvnitř místnosti a současně brání novému hmyzu vlétnoud dovnitř. Jedna náplň chrání proti komárům po dobu až hodin a. Dlouhodobé působení aktivní složky zaručuje klidný spánek až na 60. Přísady obsažené v tekuté náplni se po zahřátí odpařují a odpuzují nepříjemný hmyz po dobu nocí (v případě používání hodin denně).


Tekutá náplň je vhodná do místností s rozlohou m2. Strojek se po zapnutí automaticky vypne za hodin (pro okamžité vypnutí je nutné el. odpařovač odpojit od el.sítě). Kombinovaný odpařovač lze použít i pro vyměnitelné polštářky proti komárům (1polštářek na noc=až hod).


Fumigační prostředek ve formě tekutiny pro elektrický odpařovač je určen k ochraně proti komárům v místnostech, kde pobývají lidé, zejména děti starší roku. Návod k použití: Z lahvičky s tekutou náplní odšroubujte uzávěr, lahvičku zasuňte zespodu do odpařovače a otáčením ji zašroubujte. BIOLIT Family elektrický odpařovač proti komárům ml - Lékárna. Další slevy prostředků proti hmyzu na Kupi.


Odpařovač elektrický proti komárům Raid za akční ceny #128176;. BROS elektrický odpařovač proti komárům s tekutou náplní ml - je určen k ochraně místnosti proti komárům , mouchám a jinému létajícímu hmyzu. Zasuňte elektrický odpařovač do zásuvky, až se rozsvítí kontrolní dioda. Když je náplň prázdná, odpojte odpařovač od el.


Elektrický odpařovač proti komárům

Po použití odpojte odpařovač od el. Po zasunutí do elektrické zásuvky dochází k odpařování přípravku s aktivní látkou. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: Výrobek na boj proti komárům vhodný pro použití v místnostech obývaných dětmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky