pátek 8. června 2018

Jak vybrat perlátor

Perlátor je zařízení, které namontujete na svou vodovodní baterii v kuchyni či v koupelně, a ono díky usměrnění proudu a jeho provzdušnění redukuje průtok tak, že vy v komfortu mytí rukou či nádobí nepoznáte rozdíl. Doma s ní přitom můžete. Důležitost průměru nebo vnitřního a vnějšího závitu a možnost regulace průtoku vody, o tom všem se dovíte v našem článku. Všechny perlátory, které máme v nabídce, se dají namontovat na standardní baterie.


Baterie s atypickými rozměry nejsou kompatibilní s našimi perlátory.

Perlátor na vodovodní baterii ušetří až spotřebované vody. Na te wszystkie pytania postaramy się Wam odpowiedzieć w powyższym filmiku instruktażowym przygotowanym przez sklep ŁazienkiABC. Podle čeho perlátor vybrat ? Na předcházejících řádcích již bylo naznačeno, jak a podle čeho perlátor vybrat.


Jak odkręcić perlator ? Jsme národem chalupářů a chatařů.

Máte-li doma příliš tvrdou vodu, pak se nedoporučuje vybírat ty nejlevnější typy, které mají s ucpáváním problémy. V posledních letech ale došlo ke změně a celoroční pobyt je již zcela běžný. Tomu je třeba přizpůsobit celý objekt a zejména řešit vytápění v chladných dnech.


A jak na úsporu vody Vám prozradí náš komplexní článek na blogu. Koukněte na něj, má víc dílů! Je to fenomén, který u nás přetrvává od 60. Vnútorný závit batérie V opačnom prípade, ak na batérií nie je vidieť závit, znamená to, že batéria má vnútorný závit a teda musíte vyberať perlátor s vonkajším závitom M24.


V prípade, že na batérií (po demontáži pôvodného perlátora) vidíme závit z vonka, je potrebné zakúpiť perlátor s vnútorným závitom M22. Je lepší páková nebo kohoutková? K čemu je dobrá kuchyňská sprcha a perlátor ? V minulosti jsme trávili ve svých víkendových objektech především letní měsíce. Takže tu máme další dvě vlastnosti, podle kterých se budeme rozhodovat, jak vybrat LED osvětlení.


Index vypovídá o tom, jak moc jsme schopní ve světle dané žárovky rozlišovat jednotlivé barvy. Index barevného podání Bývá označován jako CRI (Color Rendering Index) anebo i zkratkou Ra. Otočný kloub T6Hihippo.

Vylepšete si svůj perlátor o otočný kloub pro snadnější mytí, například v kuchyni. Zřejmě budeme chtít, aby šetřič dobře plnil svoji funkci a šetřil, šel snadno nainstalovat, dobře vypadal, případně nebyl vidět, byl odolný, sloužil dlouhá léta, jeho používání bylo bezpečné a aby neomezil náš komfort. Většina perlátorů má na plášti plošky, na které pasuje klíč. Pokud je nemá, je lepší dát mezi čelisti klíče a plášť kousek látky (pokud možno silnější), čímž zabráníte poškrábání či spíše nechtěnému poškození povrchu perlátoru.


Vybrat správně vodovodní baterie není jednoduchý úkol. Umožnuje otáčet s perlátorem o 360°. Vždyť se jedná o investici na mnoho let a stejnou dobu se na ně budete dívat a používat je. Pokud totiž chytře vyberete, můžete například ušetřit až spotřeby vody a energie. Perlátor s kloubem FALA Perlátor je určen k montáži na běžnou baterii, zajišťuje provzdušnění proudu vody, čímž dokáže uspořit až protékající vody.


Zároveň také zabezpečuje souvislý vodní proud i při poklesu tlaku vody, proud vody je tak jemnější. Vyplatí se proto věnovat tomuto tématu dostatek pozornosti. Vnější nebo vnitřní závit?


S naším návodem to bude hračka! Vyber si stranu, délku, tvrdost hol. Tady ve videu najdeš detailní návo jak na na to.


Perlátory a spořiče vody k výtokovým ramínkům vodovodních baterií. Bez matrace se dnes neobejde prakticky nikdo. Spořiče a perlátory jsou jednoduché a účinné řešení pro snížení spotřeby vody až o až. Vybrat ten správný spacák může být někdy docela oříšek.


Tyto šetřiče se připevňují na konec vodovodního ramínka stejně jako obyčejný perlátor. Správně zvolená matrace může ulevit od bolestí zad a kloubů a zkvalitnit spánek (Zdroj: Sleep Health), špatně zvolená matrace může naproti tomu negativně ovlivnit opěrný systém těla, což je nebezpečné zejména u dětí. Díky jedinečnému properlení vody vůbec nepoznáte, že teče méně vody.


A právě díky montáži perlátoru můžete ušetřit tisíce litrů vody, a tedy i významné množství stokorun ve vaší peněžence. Pojďme si na tuto otázku odpovědět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky