pátek 1. června 2018

Cyklistické kalhoty s gelovou vložkou dámské

V podkategoriích cyklistických kalhot najdete další přesné členění na cyklistické kalhoty s vložkou , zimní cyklistické kalhoty nebo nepromokavé cyklistické kalhoty. Na každé roční období je vhodný jiný dres! Cyklo kalhoty opatřené speciální vložkou Vám zpříjemní pobyt v sedle.


Ruce ochrání před pádem i otřesy. Cyklokalhoty s vložkou pro muže naleznete v kategorii pánské cyklokalhoty s vložkou. Volné cyklistické kalhoty FORCE MTB-odnímatelnými vnitřními kraťasy s gelovou vložkou , připnutí na suchý zip.

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. FORCE Zse šráky s pohodlnou anatomickou GELOVOU vložkou -vysoké polstrování -dvojitě zateplená kolena, reflexní prvky, ploché švy -zakončení. Dlouhé a často i zateplené cyklistické kalhoty Vás ochrání před chladným a deštivým počasím.


Tříčvrteční kalhoty na kolo mají tu výhodu, že Vám chrání kolena a udržují je v teple. Ideální jsou v chladnějších měsících na podzim nebo na jaře, nebo pří nepřízni počasí. Vyrábějí je se ve verzi elastické s vložkou nebo bez. Elastické pak jsou pak na výběr se šlemi nebo bez.


Kilpi KAOTI-W černé dámské cyklistické kalhoty.

Materiál OPTI-DRY, který byl použil při výrobě vyniká antibakteriálními a vysoce prodyšnými vlastnostmi. Nenašli jste, co jste hledali? Kalhoty mají ploché švy a reflexní prvky.


Zakončení nohavic širokým protiskluzovým lemem. Pánské cyklistické kalhoty s pružnou, bezešvou vložkou Strech pro maximální pohodlí i při delších cyklovýletech. Cyklistické kraťasy do pasu Force Bs anatomickou vložkou. Volné dámské cyklistické kraťasy Etape Cat prodyšný elastický materiál Xodnímatelné vnitřní elastické kalhoty s dámskou vložkou Stretch Woman přední skrytý zip elastický pas.


Nabízíme dámské cyklistické kalhoty přizpůsobené anatomii ženského těla. V této kategorii naleznete dámské kalhoty dlouhé nebo tříčtvrteční. Pokud hledáte krátké cyklistické kalhoty naleznete je v kategorii dámské cyklistické. Cestování na kole lze zpříjemnit mnoha způsoby. Jedním z nich jsou bezesporu cyklistické kalhoty , které díky výstelkám chrání naše zadní partie.


Z naší nové letní kolekce vám představujeme lehké cyklistické kraťasy Kaoti s integrovanou pohodlnou gelovou vložkou CoolMax. Přiznáváme, že sedlo není tím nejpohodlnějším místem na sezení a proto doporučujeme zvolit cyklistické kalhoty s kvalitní vložkou , které Vaši jízdu posunou na zcela novou úroveň komfortu. Force - Sportovní kraťasy FORCE KI vel. Kraťasy FORCE KID do pasu s vložkou vel.


Dětské sportovní kraťasy FORCE KID - do pasu s vložkou,. KALHOTY EKOI MI-SAISON S GELOVOU VLOŽKOU ČERNÁ.

Ten vyniká vysokou elasticitou materiálu, prodyšností a rychleschnoucími vlastnostmi. V pase mají tři poutka pro lepší uchycení na MTB kalhoty. Nohavice jsou zakončené protiskluzovým elastickým páskem. Dvě klasické boční kapsy a dvě boční kapsy na zip.


Dámské úzké MTB kalhoty nad kolena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky