středa 6. června 2018

Skleněný džbán s kohoutkem

Dřevěné víčko je doplněno silikonovým těsněním. Kilner skleněný soudek s kohoutkem , l. Praktický džbán na nápoje s kohoutkem využijete při každé příležitosti. Nalijte do džbánu džus nebo šťávu a pak můžete tyto nápoje snadno dávkovat pomocí zabudovaného kohoutku. Je to velmi snadné a obsluhu džbánu zvládnou i děti.


Láhev s kohoutkem a sklenicemi vhodná na párty, zahradní oslavy a jiné příležitosti. Kovové víčko uzavíratelné pomocí závitu. Pojďte objevit naši velkou nabídku skla, v níž si můžete vybrat podle svého vkusu.


Máme sklenky na víno, sklenice na vodu i džbánky v různých stylech, aby se hodily do vaší kuchyně i jídleny. Jaké sklo byste si do kuchyně chtěli pořídit vy? Silikonový ventil reguluje tlak vzduchu uvnitř dávkovače, což umožňuje snadné nalévání. Vhodný na servírování letního svěžího občerstvení.


Perfektní na přípravu ovocných bowlí, ovocných šťáv, limoná sangrií a podobně. U tohoto praktickéh džbánu navíc oceníte louhovací sítko na ovoce nebo mátu a víčko, které nejen eliminuje případné vylití tekutiny, ale také v létě ochrání nápoj před vosami a jiným dotěrným hmyzem. Orion džbán do lednice l. Materiál: džbán - sklo, víčko na závit - kov. A to proto, že veškeré talíře, sklenice, misky, poháry a vázy se Vám ukážou ve své přirozené kráse.


Naplňte džbán džusem nebo ovocem s. SAN s velmi dobrými vlastnostmi, průhledná barva, výška džbánu 26. Skleněná série Authentic dostává svému jménu. Rozměry: láhev objem l, pr. Zásobník není vhodný pro horké tekutiny. Detail produktu Do obchodu.


House Doctor Nádoba na studený nápoj l. Nenechte si ujít nové nabídky podniku Dampo. Džbán je z čirého skla. Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla. Upozornit na nové nabídky Nabídka. Vyberte si skleněné džbány a džbánky vyrobené z čirého křišťálového skla i varného skla odolného vysokým teplotám o objemu litr až po velké džbány o objemu litru od předních sklářských výrobců.


Nepostradatelná součást každé oslavy. Na ovocné limonády, koktejly, bowle. S praktickým kohoutkem. Barva víka dle aktuální skladové zásoby. Výhradně určeno na studené nápoje.


Kohoutek není oddělitelný. Luxusní džbán s krystaly ručně foukaný vyrobený v Novém Boru. Dekorováno českou firmou Lužické sklo LsG.


Dárkové balení satén, sklo nevhodné do m. Vhodné pro chladné přírodní vody, limonády nebo domácí punč. Hledáte karafu na vodu, whisky nebo dekantér na víno?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky