pátek 22. června 2018

Atmos c18sp

The boiler is constructed as a body of three chambers situated one above another. There is a new product in ATMOS range of boilers – combi boiler C25SP for burning lignite and wood as a spare fuel (for ignition) based on generator gasification and automatic burning of pellets. Novinkou v produkci firmy ATMOS je speciální kombinovaný kotel C18SP pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (na zátop) na principu generátorového zplynování a automatického spalování pelet. Kotel umožňuje střídání paliv, topení uhlím (dřevem) a peletami.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Zplynovací kombinovaný kotel na dřevo Atmos C18SP s panty dvířek vlevo. Kombinovaný kotel s možností provozu na uhlí, dřevo nebo na pelety českého výrobce kotlů Atmos Bělá pod Bezdězem. Kotel splňuje požadavky na Ekodesign a dle normy ČSN EN 303-splňuje požadavky na třídu kotle 5. Konstrukce kotlů umožňuje plně automatický provoz hořáku na pelety bez nutnosti ručního přepínání nebo demontáže hořáku. Horní dvě komory fungují jako běžný zplynovací kotel na hnědé uhlí a spodní komora je určena pro zabudování hořáku na pelety, případně na lehký topný olej.


Těleso kotlů je vyrobeno jako svařenec z kvalitních ocelových plechů o. Kombi kotle na dřevo, pelety a ETO DC SP, DC SP, DC SP Kombinované kotle na zplynování dřeva, pelety a extra lehký topný olej ( ETO ) Nová řada kombi kotlů ATMOS DC 18SP(L), DC 25SP(L), DC 32SP(L) umožňuje ekologické spalování dřeva na principu generátorového zplynování v kombinaci s hořákem na pelety nebo ETO. Třetí, nejspodnější komora je zepředu osazena hořákem na pelety ATMOS A25. Atmos C18SP - nový více palivový Kombi kotel na hnědé uhlí a pelety C18SP Editace - 19. Kotle Atmos musí být zapojeny s LADDOMATEM nebo termoregulačním ventilem pro docílení minimální teploty vratné vody do kotle 65°C.


Všechny kotle jsou dodávány v základním provedení s chladící smyčkou proti přetopení. Nový kombi kotol ATMOS C18SP umožňuje ekologické spaľovanie hnedého uhlia a dreva ako náhradného paliva (na zakúrenie) na princípe generátorového splyňovania v kombinácii s horákom na pelety. Kotol je konštruovaný ako teleso s tromi nad sebou posadenými komorami.


Vrchná dve komory slúžia ku splyňovanie hnedého uhlia, tak. Kotel je konstruován jako těleso se třemi nad sebou posazenými komorami. S působností po celé České republice. Při kontrolách je možné provést i servis a seřízení kotle ATMOS.


Všechny informace o produktu Kotel Atmos C ST, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Atmos C ST. Nový kombi kotel C18SP umožňuje ekologické spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (na zátop) na principu generátorového zplynování v kombinaci s hořákem na pelety. Vrchní dvě komory slouží ke zplynování hnědého uhlí, tak jak. Je tvořeno dvěma nad sebou posazenými.


Kompletní informace o produktech značky Atmos - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Recenze Atmos - Heureka. Typ Atmos - Kombi - s odtahovým ventilátorem.


Nový kombi kotel ATMOS C18SP umožňuje ekologické spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (na zátop) na principu generátorového zplynování v kombinaci s hořákem na pelety. Prodám zplynovací kotel Atmos C18SP třída na dřevo,hnědé uhlí v kombinaci s hořákem na pelety,šnekový dopravník a nádrž 2l,čidla pro zapojení akumulačních nádrží plus další náhradní díly,. Kotel byl používaný koncem minulého roku cca měsíce. S kotlem jsme byli velice spokojeni.


Hořák na pelety ATMOS APoužívaný hořák na pelety pro kotle DC18SP, DC25SP, DC30SPX, DC32SP a C18SP HOŘÁK NA PELETY ATMOS A25. Provádíme kontroly (revize) kotlu na tuhá paliva Atmos. Předepsané palivo: kvalitní dřevěné pelety (bílé) o průměru až mm, délce až mm a výhřevnosti - MJ.


Nové kombi kotle ATMOS C18SP a C25SP umožňují ekologické spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky