úterý 19. června 2018

Bio krby plzen

Bio krby jsou skvělou alternativou ke klasickým krbům. Už žádná špína či saze. Pokud zvolíte krb, tak je pro Vás velmi dobrou zprávou, že krby Biofire se velmi výrazně liší od většiny běžně dostupných krbů.


Tato odlišnost je zásadní a zaručuje Vám mnoho výhod. Proto také tyto krby najdete v nejednom městě (Plzeň, atd.), vesnici či někde na samotě. Zajišťujeme výrobu, prodej a opravy bio krbů, kamen a grilů. Sortiment zahrnuje také příslušenství jako keramická dřeva, lesklé lávové kameny, náhradní díly, bezpečnostní skla a mřížky. Naleznete u nás také čističe a rychlý lesk pro nerezové povrchy, hořáky, švédskou utěrku a speciální paliva.


Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení. Vaše zásilky jsou nadále standardně doručovány přepravními společnostmi. Z důvodu ochranných opatření přepravních společností není možné využít platební metodu formou dobírky. Naše krby hřejí nejen do celého domu, ale i na srdci.


Je za nimi poctivá ruční práce, která nás spojuje už let. A díky ní můžete trávit rodinné večery při vůni a praskání hořícího dřeva v pohodlí svého domova. Krby a krbová kamna stavíme na klíč po celé ČR. Krb Vám navrhneme na míru a poradíme s výběrem krbové vložky.


Krby , kachle, krbové kachle, pece, sporáky, komíny, záhradné krby , grily, krbové vložky, biokrby , s predajom a dovozom k Vám. Výroba a prodej bio - krbů bez komínu. Naše společnost spolupracuje jako výhradní distributor pouze s výrobci, kteří vyrábějí opravdu jen ty nejlepší bio krby na trhu.


Naši dodavatelé mají vlastní vývojová oddělení, spolupracují s uznávanými designéry a vycházejí z dlouhodobých zkušeností s bio krby po celém světě. Požitek z přirozeného žlutého ohně si můžete dopřát i tam, kde to dříve nebylo možné a pro ještě dokonalejší pohodlí Vám nabízíme elektronické hořáky řízené na dálku. Prodáváme nejlevnější BIO KRBY spalující ekologické palivo bioethanol.


Krby jsou levné, kvalitní a slouží jako dekorativní prvek v domácnostech, kancelářích či jiných prostorách. V současné době se zaměřujeme především na sálavé stavby, kachlová kamna a sporáky, ale také pece, udírny a zahradní krby. Stolní bio krby svými rozměry splňují požadavek na postavení v interiéru téměř kdekoliv. Moderní design, kterým se stolní bio krby vyznačují, z nich dělá vhodný a originální doplněk Vašeho bytu či domu.


Bioalkoholové krby spalují alkohol (ethanol), který se mění na kysličník uhličitý, který je bez zápachu, a vodu, která zvlhčí prostor a je taktéž bez zápachu. Zahradní grily, Grily skladem, Elektrické plynové na uhlí. Designové bio krby jsou vhodným řešením do každé domácnosti, ale i do rekreačních zařízení, reprezentativních hal a do dalších prostor, ve kterých chce pozvednout jejich estetický dojem a dát jim nádech příjemné atmosféry.


Vzplanout láskou k večerům u krbu je snadné. A stejně snadné je si krb pořídit. Ke kompaktním a velmi praktickým bio krbům nepotřebujete žádný komín, hoří v nich totiž bio líh, který navíc neprodukuje žádné škodlivé zplodiny ani zápach. Ceníme si kvality, a proto u nás naleznete jen spolehlivé výrobky. Kompletní nabídka zahrnuje také veškeré kamnářské potřeby , kamnářské nářadí, kouřovody , krbové mřížky , podložky pod kamna a mnohé další.


Rádi Vám s nákupem krbu nebo krbových kamen poradíme - použijte kontaktní formulář. Provádíme návrhy, výrobu a montáž kamen a krbů s akcentem na použití přírodního kamene. Důraz klademe na sálavé stavby (kachlová kamna, sálavé akumulační krby ) pro jejich jedinečné tepelné vlastnosti.


A-Z KRBY Praha nabízí stavby krbů, 3D návrhy zdarma, krbové vložky, materiály na stavbu krbu, komíny. Krby teplovdzušné, teplovodní, sálavé, akumulační.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky