středa 6. června 2018

Oprava inline bruslí praha

Ukázka z našeho servisu kolečkových bruslí. Děláme i nestandardní úpravy a opravy kolečkových bruslí. Běžné opravy a servis: oprava utržených přezek, tvarování bot a vložek, prohazování koleček, čistění ložisek, nastavení bot a rámu pro snížení tlaku na kotníky, montáž nových koleček nebo ložisek, dohledání vhodného rozměru spacerů, úprava bot a. Servis inline bruslí v Praze. Potřebujete vyměnit kolečka, ložiska, brzdu nebo opravit šroub?


Nabízíme vám možnost využit náš inline servis. Přineste brusle na prodejnu na Kodaňské a my vám dáme brusle do kupy. Inline servis neděláme přímo na pražské prodejně, slouží pouze jako sběrné místo. Prohození koleček inline bruslí - pro zachování vhodného tvaru a prodloužení životnosti koleček. Výměny ložisek do inline bruslí.


Dodání brzd na speed i freestyle brusle. Výběr vhodných stélek podle tvaru vašich chodidel pro zlepšení komfortu i ovládání. Nejčastěji kupované in-line brusle patří bezesporu do kategorie Fitness. Především začínající bruslaři pak před prvním nákupem ve velice široké nabídce tápou.


Například u hodně starých bruslí může být problém s prohozením brzdového špalku apod. Veškeré inline brusle přijímáme na servis a opravy na prodejně v Charkovské ulici na Praze 10. Ceník a nabídku prací naleznete v našem e-shopu.


Z těch známých jsou to Libeň (Krejcárek) - Žižkov, Ladronka, Inline dráha v Staré Boleslavi Rady a tipy. Na tomto modelu bruslí tak můžete uplně začít a vystačí vám i poté, kdy se rozbruslíte a budete si chtít více zajezdit bez toho, abyse museli kupovat nové brusle s většimi kolečky. Inline park Nové Butovice se nachází za obchodním centrem Galerie Butovice.


Jde o poměrně krátký ovál, který vznikl spojením tří menších okruhů. Ideální je dojít na okruh od metra Nové Butovice (cca minut) nebo zaparkovat u Galerie Butovice. Oprava uvolněného nýtu K2. U starších modelů někdy dojde k povolení nýtu držícího rám a botu brusle.


Nýt můžeme nechat opravit. Pokud si na údržbu sami netroufáte, brusle jednoduše přineste do naší projedny v Praze nebo Brně, kde vám údržbu bruslí za mírný poplatek provedeme. Kromě rychlé výměny koleček či ložisek u nás zvládáme i výměnu přezky, odvrtání strženého šroubu a jiné drobné opravy.


Najděte vše na našem e-shopu. Kolečkové brusle , chrániče a doplňky pro in-line bruslení. Nepřehlédněte vybavení pro in-line hokej a doplňky na kolečkové brusle , jako jsou chrániče, helmy či batohy. SERVIS INLINE BRUSLÍ - v provozu Provádíme veškerý běžný servis inline bruslí , výměny a prohození koleček a ložisek, výměnu brzdových kostek, po domluvě případně také složitější opravy (výměna přezek, odvrtání šroubů,). Stačí navštívit naší prodejnu s bruslemi a na místě vše domluvíme.


V případě nepříznivého počasí zavřeno. Parádní zážitky z jízdy nejsou jen o výběru těch správných inline bruslí. O své kolečkové brusle se musíte také dobře starat. Jak na čistění nebo výměnu inline koleček, ložisek nebo brzd vám pomůže náš průvodce údržbou kolečkových bruslí.


Vybírejte značkové zboží na našich e-shopech nebo navštivte jednu z kamenných prodejen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky